De band McFly!

Lifestyle door Petra

Wat vind ik het toch leuk dat ik een artikel mag schrijven over de band McFly! Ik was echt super lang fan van deze leuke jongens! McFly is een Britse band en bestaat onderhand al zo'n 10 jaar. Ze zijn enorm populair in veel verschillende landen. McFly is ook in Nederland geweest. Ben je benieuwd naar hun muziek en leuke koppies? Of ken je ze al, maar kun je geen genoeg krijgen? Lees dan snel verder.

McFly

McFly bestaat uit Danny Jones, Dougie Poynter, Tom Fletcher en Harry Judd. Danny zingt en speelt gitaar net zoals Tom, Dougie zingt ook en speelt vooral basgitaar en Harry is de drummer van de band. Zoals eerder gezegd, was ik vroeger echt een mega fan van deze jongens en ze roepen dan ook meteen allerlei herinneringen bij mij op. Mijn kamer hing vol met posters van McFly en ik had alle cd's en de Wonderland tour dvd. Zoals een trouwe fan betaamt. Oké, ik zeg de hele tijd dat ik fan was, maar stiekem vind ik ze nog steeds erg leuk ;-).

McFly tijdens de nationale televisie awards in London. Van links naar rechts: Dougie, Danny, Harry en Tom.
McFly
Bron: Reporters

De band is al sinds 2003 bij elkaar. In 2004 zijn ze pas echt doorgebroken, toen ze mee mochten touren met de band Busted (de jongens van het nummer year 3000, je kent ze vast nog wel!). McFly is niet alleen hartstikke leuk vanwege hun muziek, maar ze zijn zelf ook super leuk om te zien en erg grappig in sommige video's! Hier is zo'n voorbeeld ;-)

Room on the 3rd floor

Room on the 3rd Floor is hun allereerste album en kwam meteen als eerste binnen in de Top of the Charts. Hieronder een paar video's van hun allereerste cd.

Room On The 3rd Floor

Five Colors in Her Hair

Obviously

McFly Wonderland

Na het album Room on the 3rd floor kwamen de jongens met hun album Wonderland in 2005. Dit album is meer dan 300.000 keer over de toonbank gegaan in Engeland. Wonderland is dan ook platina geworden en omdat het album zo'n groot succes was, zijn ze gaan touren. De grote Wonderland Tour in de arena in Manchester is dan ook uitgebracht op dvd. Bekijk hieronder een paar video's van dit album.

I Wanna Hold You

I'll Be Ok

It's All About You

The Ballad of Paul K

Harry in de spotlights tijdens de Wonderland tour

McFly had ook nog even een klein rolletje in de film Just my Luck met Lindsey Lohan!

 
Motion in the ocean McFly

In 2006 kwam McFly met hun derde album Motion in the Ocean. Hieronder een paar hits van dit album!

Stargirl

Please Please

Sorry's Not Good Enough

Friday Night

All the Greatest Hits McFly

Na hun derde album kwam McFly met hun greatest hits album: All the Greatest Hits. Dit album is in 2007 uitgebracht. Naast de bekende hits staan er ook drie nieuwe nummers op het album: The Heart Never Lies, The Way You Make Me Feel en Don't Wake Me Up.

The Heart Never Lies

Radio Active McFly

Radio Active is het eerste album, gemaakt onder hun eigen label. Het album is in 2008 uitgebracht. De jongens zijn enorm gegroeid als je kijkt naar de voorgaande jaren. Dit is dan ook weer in hun muziek te horen. Radio Active is wereldwijd 500.000 keer over de toonbank gegaan! Bekijk hieronder een paar video's van dit album:

Do Ya

One For The Radio

Above the noice

In 2010 brachten de jongens hun nieuwste album Above The Noise uit. Op dit album hebben ze onder andere samengewerkt met Taio Cruz.

Shine a Light ft. Taio Cruz

Party Girl

Ik weet nog een hoop van vroeger, extra leuk om dan weer eens te kijken waar ze nu eigenlijk staan. Inmiddels is Tom getrouwd en hebben de jongens een eigen boek uitgebracht! Bekijk hier trouwens Tom's super creatieve bruiloft speach. Zoooooo lief!

McFly tijdens hun boek signering.
McFly
Bron: Reporters

Wat vind jij van de band McFly en kende jij deze jongens al?

Bedankt voor de tip Sarah-Ann!