Lifestyle

Girlscene's playlist: We work-out!

Sporten is niet altijd even leuk. Zin maken om te sporten is vaak erg lastig. Maar gewapend met een goede playlist is je work-out een feestje! We delen graag onze favoriete work-out nummers met jou, zodat ook jij met plezier aan je work-out begint.

Op de redactie zitten een aantal sportfanaten. Esmee van Fashionscene traint zich helemaal suf in het krachthok. Als er een wereldkampioenschap op de crosstrainer zou worden gehouden, dan zou onze hoofdredactrice Danique sowieso de winnaar zijn en Annemerel loopt zoals jullie vast wel weten graag (halve)marathons. En dat doen ze alle drie onder het genot van een fijn muziekje.

Esmee's afspeellijst is een ratjetoe van R&B en (foute) popnummers, maar het maakt haar niet uit, zij heeft straks de buikspieren van Doutzen! Ze luistert onder andere vaak naar Jordin Sparks' S.O.S. en Justin Bieber met Beauty And The Beat.

Danique gaat helemaal los op de crosstrainer als zij het nummer Scream & Shout van Britney Spears en Will.I.Am hoort of M.I.A.'s Bad Girls.

Annemerel maakt van haar hardlooprondjes een feestje met Icona Pop's I Love It en Ellie Goulding's Anything Could Happen. Titanium van David Guetta en Sia sleept haar door de laatste kilometers "I'm bulletproof, nothing to lose, fire away, fire away, I'M TITANIUM!!!!!"

Over een paar weken willen we een afspeellijst plaatsten met work-outnummers door jullie geselecteerd. Wat zijn jullie favoriete work-outsongs? En waarom? Vertel het in de reacties en wie weet staat jouw nummer over een paar weken in onze afspeellijst!

LOVE dit artikel
26 meiden hebben deze blog geloved