Win: 6x Girlscene groene thee by Pauline's Keuken! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Girlscene heeft inmiddels een eigen thee! Hoe leuk is dat?! En jij kunt nu kans maken om de Girlscene thee te winnen! Wij geven namelijk 3 zakjes en 3 blikjes met dit goedje weg. De thee is gemaakt door onze blogbakker Pauline van 'Uit Pauline's keuken'. Ben je nieuwsgierig naar de thee? Lees dan snel verder!

Pauline kennen we natuurlijk als onze bakblogger en maakt wel vaker het een en ander voor Girlscene. Nu komt ze met iets nieuws: ze maakte speciaal voor Girlscene een eigen theetje. Het is een groene thee met citroengras en verveine (als in The Vampire Diaries?). Groene thee is super gezond voor je! En met de toevoeging van citroengras en verveine zorgt het voor een lekkere frisse smaak!

Alle thee bij elkaar, ziet het er niet super schattig uit? :-)

thee

Dit zijn de zakjes met Girlscene thee.

Thee

En de blikken met Girlscene thee.

thee

Wat moet je doen? Log in op je Girlsceneprofiel en geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag EN je volledige adres:

Prijsvraag:

Waarom moet jij de Girlscene thee winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Oja, wil jij meer kans maken op één van de twee vouchers? Tweet de winactie dan via de link in de linkerbalk naast dit artikel en/of like het artikel op Facebook.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!