Verlaat Zayn Malik One Direction?

Celebs door Petra

Er is de afgelopen tijd een hoop gebeurd rondom het leven van het One Direction lid Zayn. Zo is hij onlangs beschuldigd van vreemdgaan, wat een behoorlijke impact op hem heeft gemaakt. Zayn Malik en Perrie Edwards zijn gelukkig nog bij elkaar, maar kan Zayn de druk van alle fame wel aan?

Een Australische serveerster heeft voor een hoop ophef gezorgd rondom de relatie van Zayn Malik en Perrie Edwards. Ze beweerde namelijk dat de hottie uit One Direction een affaire met haar had. De relatie met Zayn en Perrie kwam hierdoor onder druk te staan. Gelukkig is hun relatie sterk genoeg voor deze roddel en zijn Zayn en Perrie nog steeds bij elkaar. Maar er is inmiddels alweer een nieuwe roddel opgedoken rondom Zayn.

Zayn
Bron: Reporters

Zayn zou namelijk twijfelen of hij nog verder wil met One Direction. Volgens een bron die zelf dichtbij de band staat zouden de bandleden zich grote zorgen maken over de twijfels van Zayn. Zayn heeft het erg moeilijk met alle media aandacht, hij heeft het gevoel dat de laatste zes maanden zijn moeilijkste tijd was in de band tot nu toe.

Maar er wordt beweerd dat Zayn het al moeilijk had voordat de roddel over het vreemdgaan in de media was verschenen. Hij kwam al steeds minder vaak opdagen voor media events waar de andere bandleden van One Direction wel verschenen. Ook heeft hij het erg moeilijk als hij een lange tijd zijn familie moet missen, vooral rondom feest- en verjaardagen.

1D zonder Zayn.

1D
Bron: Reporters

Ondanks dat Zayn een droombaan heeft, vindt hij het erg moeilijk om met de druk om te gaan van al de bekendheid die de band heeft. Zo maakt hij zich zorgen hoe zijn imago het imago van de band kan schenden. Simon Cowell geeft Zayn de tijd die hij nodig heeft om het allemaal te verwerken.

Het is te hopen dat de hunk van One Direction deze moeilijke tijd doorkomt en door zal gaan met de band. Wij vinden dat de band niet hetzelfde is zonder Zayn!

Denken jullie dat Zayn zal stoppen met One Direction? En wat vinden jullie van de situatie?

Bron: Hollywoodlife