Fashion

Trend alert: kittige hakjes!

Een trend die eigenlijk uit was, lijkt helemaal modern te worden! De mini hakjes onder pumps komen terug. Het beeld van de mini hak is misschien weer even wennen, maar de kleine hakjes hebben veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan minder pijnlijke voeten tijdens het lopen en je trekt ze veel makkelijker aan en uit. Bekijk een aantal modellen en oordeel zelf over de mini hak: hot or not?

Ieder meisje zou op z'n minst één paar goede pumps in de schoenencollectie moeten hebben. Mooie hakken voor speciale gelegenheden. Als je pumps draagt, voel je je meteen een stuk vrouwelijker! Op dit moment zien we veel pumps met enorme hakken en in veel verschillende vormen en kleuren. Pumps met hoge hakken zijn natuurlijk super mooi, maar soms oh zo moeilijk om mee te lopen! Gelukkig is de mini hak helemaal terug van weggeweest!

Hak
Bijenkorf

De mini hakken zijn al bij Nicole Kidman en Alexa Chung gespot. Ook onze eigen Maxima zweert bij de trend!

Nicole kidman
Bron: Reporters

Nicole gaat voor een paar nudes (oké, ze zijn iets hoger dan écht mini).

Maxima
Bron: Reporters

Alexa Chung
Bron: Reporters

Alexa Chung draagt hier een mini hak met drukke print!

Het is misschien even wennen, omdat de hakken nog niet zo lang geleden echt een no go waren. Maar ik – Petra – vind ze eigenlijk wel lieflijk. Om alvast een beetje te wennen, heb ik voor jullie een aantal leuke pumps verzameld!

Minihakjes

1. Pumps van Zalando €79,95
2. Pumps van Otto €79,95
3. Pumps van Otto €129,95
4. Pumps van Zalando €47,95
5. Pumps van de Brandos €99,00

De pumps met mini hakjes zijn er zoals je ziet ook in allerlei kleuren en vormen.

Ga jij mee met deze nieuwe trend?