Behind the Girlscenes #5

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Danique koos deze week voor een creatieve uitspatting. Ze zocht naar houten kratjes om die vervolgens als nachtkastje in haar kamer te gebruiken. Wij vinden het resultaat prachtig. De slaapkamer ziet er nu zo rustig uit en er zijn veel natuurlijke elementen!

Wat vinden jullie van deze 'kastjes'?

Girlscene's Annemerel is gek op gezonde sapjes, shakes en smoothies. Ze zorgt ervoor dat alles ultragezond is en voegt daarom allerlei poedertjes toe voor een perfect resultaat. Helaas ging het dinsdag even helemaal verkeerd. Door een waarschijnlijk scheikundig foutje oxideerde de boel. Proost!

Janet mocht op dinsdag naar een persconferentie van vier nieuwe producten van het Israëlische cosmeticamerk Ahava in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Ze gebruikt de producten jaren en zweert erbij. Het is helaas vrijwel niet op de Nederlandse markt te verkrijgen en Janet probeert op allerlei manieren aan de producten te komen. Zo heeft ze zelfs een keer haar moeder voor een toner naar één van de verkooppunten in Israël gestuurd. Tsja, iedereen is wel ergens verslaafd aan. 

De conferentie werd aangevuld met verschillende leuke workshops waarbij iedereen producten kon proberen. Hierboven zie je de nieuwe Peel. Het belangrijkste ingrediënt van alle Ahava-producten is zout uit de Dode Zee. Perfect voor iedere huid, maar met name een huid die door acné of psoriasis wordt getergd. 

En als kers op de taart een goodiebag! Yes, we hoeven even niet naar Israël. 

Hoewel we zelf boordevol ideeën en plannen zitten, doen we ook graag iets met al jullie tips. Wil jij nog graag een bepaald verhaal lezen of heb je nog een gouden tip? Mail ons dan via info@girlscene.nl en wie weet wordt je mail beloond met een goodiebag of leuk cadeau:)

We krijgen iedere week superleuke mailtjes binnen van dames met makkelijke en duidelijke DIY's. Janet kwam deze tegen van Luana. Waarschijnlijk heb je de DIY al gespot op Girlscene! Gemist? Check hem hier. Wat vinden jullie ervan? 

Danique bezocht op donderdag een persevenement van HEMA met nieuwe collecties en speciale items voor Valentijnsdag. Wij werden hartstikke blij van alle vrolijke items en leuke prijsjes. Wat vinden jullie hiervan? 

Een luchtbed in de vorm van een tompouce, wie wil dat nu niet? Wij weten al wat we voor aankomende zomer bij de HEMA zullen inslaan:) 

We worden op de redactie vaak verrast met allerlei producten die we mogen uitproberen. Deze week gaan we de nieuwe Dove Crème Mousse proberen. Deze zou in vergelijking met een normale douchecrème als een slagroom voelen. Dat gaan we even testen! Benieuwd naar het resultaat? Houd dan Girlscene in de gaten!

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Nog een fijne zondag ladies & see you next week!