Fashion

Sanne wint & speelt Just Dance 4

Herinneren jullie je de winactie die we een tijdje geleden had met Just Dance 4 voor de Wii? De winnares is inmiddels gekozen en was afgelopen week met drie vriendinnen op de redactie om het spel uit te proberen. Vandaag vertellen winnares Sanne en haar vriendinnen over die middag en laten we je het fimpje zien dat we tijdens de middag hebben opgenomen.

Winnares Sanne en haar vriendinnen vertellen over de middag:

''We waren allemaal superenthousiast om naar de Girlsceneredactie te gaan in Amsterdam en om daar te Just Dance'en. Na school haasten we ons naar het Centraal Station. Het was stressen, maar we waren net op tijd bij het Girlscene kantoor!

Het was een mooi pand aan de Keizersgracht we werden hartelijk ontvangen door Annemerel en Danique die ons ook wat lekkers te drinken aanboden. Daarna werden we meegenomen naar de ''Angry Nerds'' redactie om daar het Just Dance spel uit te proberen, nadat er wat tafels verschoven waren konden we beginnen met Just Dance'en!

We dansten er lekker op los. Het was vermoeiender dan we hadden verwacht. Omdat we het allemaal warm hadden, kregen we een heerlijk glas koud water. Na allemaal twee liedjes te hebben gedanst kregen we twee tassen vol met heerlijke beautyproducten! Ook kregen drie van ons het spel Just Dance 4 mee naar huis en de winnares kreeg zelfs een Wii mee!

Na een uur bij Girlscene te zijn geweest vertrokken we helemaal happy met onze cadeau's naar het Centraal Station. We hadden de hele middag niet veel gegeten dus gingen we nog even snel wat eten in Amsterdam voordat onze trein vertrok: terug naar Den Haag.

Het was een super gezellige middag om nooit te vergeten,

Dankjewel Girlscene!"

Jullie bedankt meiden! Wij vonden het heel gezellig dat jullie bij ons op de redactie langskwamen en wat waren jullie goed met al die sterren die jullie verdienden! Daar konden wij nog wat van leren!

De video die tijdens de middag gemaakt is:

Heb jij wel eens Just Dance gespeeld op de Wii? Vind jij het er ook zo gezellig uitzien? Wil jij nu ook de Wii en Just Dance 4 hebben?

 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved