Dagelijkse dosis New York met I Feel So New Yorkish Right Now

Lifestyle door Janet

Ben jij ook zo gek op alles wat met New York te maken heeft? Krijg je kriebels op het moment dat je die shirtjes met het hartje ziet? En krijg jij geen genoeg van Sex and the City? Dan hebben wij een ontzettend goede tip: I Feel So New Yorkish Right Now!

De site I Feel So New Yorkish Right Now publiceert dagelijks foto's, berichtjes en nieuwtjes over de meest wervelende stad van de wereld: New York. De tekst op de site is in het Engels geschreven, zodat New York City Girls all around the world altijd en overal op de hoogte kunnen blijven van alle ins en outs. 

NYC heeft simpelweg iets magisch. Billy Joel en Alicia Keys zongen erover en series als Friends, Gossip Girl en Sex and the City spelen zich in The City af. De stad trekt jaarlijks miljoenen toeristen die voor niets anders komen dan de vooruitstrevende mode.

Ook Evelien Tomaszewski is verzot op het centrum van de wereld. Ze woonde in Manhattan, liep stage bij Vanity Fair en gaat terug wanneer ze maar de kans krijgt om jullie via ifeelsonewyorkishrightnow.com op de hoogte te houden van hot news uit New York.


Coffee van Dean & Deluca In Soho en Evelien is een happy New York City girl.

De site is trouwens ontzettend veelzijdig. Zo houdt Evelien ons op de hoogte over mode, celebs, hotspots, looks van de stad en allerlei praktische informatie. What to wear om er als een New York City Girl uit te zien, waar haal je de lekkerste koffie en who (uit New York) to follow op Instagram? Het staat allemaal op I Feel So New Yorkish Right Now.

Bron: ifeelsonewyorkish

Herinner je je nog het artikel met Winter Wonder Plaatjes dat wij een tijdje geleden op Girlscene plaatste? Evelien maakte ook een artikel met plaatjes van haar favoriete stad. Wat een prachtige foto's! Wat vinden jullie ervan?

Heb je ook wel eens het idee dat mensen uit een stad een eigen stijl of houding hebben? Dat zij de nieuwelingen of toeristen binnen enkele minuten van de eigen stedelingen scheiden? De volgende keer dat jij in New York bent, ben je niet meer van hen te onderscheiden. Tenminste, als je de tips van Evelien hebt gelezen over hoe je er net als de locals bijloopt met ‘New York Swag”. Nu staat er misschien geen tripje naar The Big Apple gepland, maar de tips zijn een ontzettend leuke inspiratiebron en de tekst is toegankelijk geschreven!  


Evelien struint 5th Avenue in New York af voor haar stage bij Vanity Fair.

Op de site vind je ook nog: mooie quotes, gespotte celebrities de gossips. Kortom: alles wat je over New York wil weten! Dit is een aanradertje en wij gaan het zeker in de gaten houden. Als je op de site bent, vergeet dan vooral niet de Facebook pagina te liken!

Wat vinden jullie van deze website?