Lifestyle

Last-minute Valentijnsdag

Ahhh! Het is Valentijnsdag! Eigenlijk was je het al vergeten of je had samen met je vriendje besloten om niets meer te doen. Maar nu je al die zoenende stelletjes ziet, begint het toch wel te kriebelen. En het is al zover... Daarom deze last-minute solutions. Good luck!


Bron: weheartit

1. Naar de film

Er zijn altijd wel leuke films met enigszins wat romantiek in de bioscoop. Koop snel kaartjes en zeg tegen je vriendje dat je dit al eerder had besloten, maar het als een verrassing wilde brengen. Zorg vervolgens voor een grote bak popcorn die jullie romantisch delen. Hij zal het lief en attent vinden en jij hebt weer een reden om lekker te kleffen. Misschien kun je daarna nog wat samen drinken of thuis lekker eten:) 

2. Zwemmen

Pak je bikini en vraag aan je vriendje of hij please prettyplease zijn zwembroek in de tas wil stoppen. Daarna ga je gezellig samen zwemmen. Roetsjen van de glijbaan en kletsen in het bubbelbad. Misschien kun je ook wel samen lekker in de sauna die ook vaak in het zwembad te vinden is. Niet al te slecht, zo op het laatste moment, toch? 


Bron: giuliame.deviantart

3. Diner bij kaarslicht

Mocht je echt niet gepland hebben, is de kans groot dat jullie overdag werken of naar school gaan. Je kunt vervolgens vragen of je vriendje zin heeft om nog even langs te komen. De kans dat hij nee zegt op Valentijnsdag, is niet al te groot. Kook vervolgens lekker voor hem, misschien wil een vriendin je nog wel even helpen. Ben je niet echt een keukenprinses? Koop dan een kookpakketje waarop alles beschreven staat. De meeste ingrediënten zitten er meestal al in en je moet slechts enkele dingen er nog bij halen. De bereiding staat ook duidelijk uitgelegd. 


Bron: kiwiturtles

4. Surprise

Je hoeft niet per se iets te doen op Valentijnsdag. Het is vaak ook erg leuk om je vriend te laten zien dat je aan hem hebt gedacht. Koop in je pauze snel een kaartje en schrijf er een lieve tekst of gedichtje op. Hoe tuttig ook, het is vaak leuk om een klein cadeautje te krijgen. Dat kan een doos met lekkers zijn, een boek of een leuk shirt. 


Bron: weheartit

5. Op de lange termijn

Misschien hadden jullie juist wel iets afgesproken, maar ben jij het door alle haast en commotie vergeten. Raak niet in paniek. Koop bijvoorbeeld een kaartje voor een concert op een andere dag die je wel uitgebreid in de agenda noteert. Kijk of zijn favoriete band een keer speelt of een toneelstuk dat jullie beiden leuk vinden. Je kunt ook een kaartje schrijven met een datum 'die voor jullie bijzonder is' en dat jullie dan op die dag lekker samen gaan eten of iets anders romantisch doen. 


Bron: Tumblr


6. Lekker kleffen

Het liefste zit je natuurlijk iedere avond met je liefje op de bank. Maar ja, dat kan natuurlijk niet... Vanavond heb je een reden om lekker samen te zijn! Zet de telefoon uit, brand wat kaarsjes en geniet lekker van elkaar. Lekker lang kletsen, lachen om moppen en zoenen. Ideale, spontane en romantische avond!


Bron: Tumblr

7. De keuken in

Je kunt er ook voor kiezen om samen lekker te bakken. Je kunt van die ouderwetse zandkoekjes bakken en ze romantisch versieren met hartjes en jullie namen. Even afbakken en daarna hebben jullie de mooiste koekjes die jullie natuurlijk allemaal lekker zelf opeten:) 


Bron: Tumblr

Hopelijk hebben jullie iets aan deze laatste, redelijk makkelijke tips. Op deze manier heb je Valentijnsdag toch nog mooi even gevierd! 

Ga jij je vriendje vanavond spontaan blij maken met deze tips? 

Door: Janet

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved