Beauty

Verwen je Valentijn met Lush

Vergeet het knuffelbeertje en de rode rozen! Lush komt met speciale Valentijnsproducten om jouw lover mee te verrassen of om mee verrast je worden door je boyfriend.  Wat dacht je van heerlijke massages met de Massage Bars? Of lip balm die jouw lippen weer lekker zacht maken voor een uitgebreide zoensessie ;-)? Girlscene haalde drie producten in huis. Ben jij benieuwd geworden? Lees dan verder! 

Een Massage Bar is niet alleen het perfecte Valentijnscadeau, maar het is ook nog eens erg goed voor je lichaam. Een massage vermindert stijve spieren, stimuleert je bloedcirculatie, kalmeert je geest en zorgt voor endorfine (het geluksstofje) in je lichaam. Genoeg reden om deze Massage Bars eens te testen! 

Tender is the Night

 

Met deze zeep vier je de liefde. Hij ruikt naar parfum van rozen, citroen en rozenhout. Het oude Chinese verhaal op de zeep vertelt over een eeuwig durende liefde die tragisch eindigde. Was je met deze zachte zeep voor de meest romantische Valentijnsdag ooit. 

Deze zeep kost € 7,95 per 100g en is veganistisch.

From Dusk 'Til Dawn

Een massage kan je erg moe maken. Maar je wil natuurlijk niet dat jouw romantic night met je liefje snel eindigt omdat jullie je ogen niet meer open kunnen houden! Gelukkig heeft Lush hier aan gedacht en daarvoor is deze stimulerende bar. Siciliaanse citroen, zoete sinaasappelolie, ginseng en ginkgo zorgen voor extra energie.

Girlscene's oordeel: De geur van de Massage Bar is inderdaad erg fris. Toch prefereren wij de geur van Tender is the Night, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Deze Bar heeft de grappige vorm van een pion, maar wij vragen ons af of dat wel zo praktisch is. Maar het ziet er in ieder geval erg leuk uit! 

Deze Massage Bar kost € 9,95 en is veganistisch. 

Op Valentijnsdag moet je er natuurlijk voor zorgen dat jouw lippen zijdezacht zijn. De winterkou drogen de lippen snel uit en op deze romantische dag moet je goed voorbereid zijn. Daarom gingen wij voor een lip balm.

The Kiss 

Dit is een veganistische lipgloss/lip balm. De verzorgende shea- en cupuacuboter moeten ervoor zorgen dat droge lippen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Amandel en mandarijn zorgen voor een heerlijke smaak. Natuurlijk wil je kissable lips op Valentijnsdag en de guaranazaadpoeder stimuleert de bloedcirculatie en maakt je lippen ietsje voller. 

Girlscene's oordeel: Het potje is klein en kan daarom overal mee naartoe! Niet geheel onbelangrijk, want onze tassen zijn overvol. De balm zelf is in een leuk roze kleurtje die ook een lichte roze glans geeft op jouw lippen. Maar we hebben het nog niet gehad over de geur: zalig! Zo lekker, dat je het eigenlijk wil opeten ;-). Verder hydrateert hij goed en trotseren wij de kou met deze balm op de lippen. Een aanrader om jouw lippen kiss-proof te maken voor Valentijnsdag. 

Deze lip balm kost € 10,95 en is veganistisch.

Lush heeft ook nog een aantal andere Valentijnsproducten uitgebracht. Dit zijn de anderen:

Willow Pattern soap

 

Dit is de meest zachte Massage Bar die Lush heeft. Door de amandelolie, glycerine en agavesiroop kun jij een heerlijke massage geven aan jouw lover. Knijp de Bar zachtjes fijn tussen je warme handen en het is net olie!

Girlscene's oordeel: Deze Massage Bar ruikt heerlijk! Het geurtje doet een beetje denken aan badparels. De geur is lekker subtiel waardoor je geen genoeg van elkaar kunt krijgen! Wij vinden het figuurtje in de Bar ook erg leuk. De Bar heeft een parelmoerglans, die ook afgeeft op je huid. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar het zorgt ervoor dat jouw huid een glans krijgt. Girlscene raadt dit product aan voor een romantische avond met je geliefde!

Deze Massage Bar kost € 8,95 en is veganistisch.

Sexy Fun Times

Om je helemaal in de stemming te brengen vind je in deze cadeauverpakking een stuk roze fun en de sensuele Massage Bar Tender is the Night. 

Deze cadeauverpakking kost € 19,95.

Heart of Gold

Deze cadeauverpakking heeft een hart val heerlijke romantische producten. De box kun je bewaren om er je mooiste spulletjes in te bewaren. 
Bevat: A French Kiss Bubble Bar, The Comforter Bubble Bar, Rock Star Soap, From Dusk ‘Til Dawn Massage Bar, Sex Bomb Bath Ballistic

Deze cadeauverpakking kost € 49,95.

Be Mine

Chocolade en rozen voor Valentijnsdag zijn altijd goed! Voor de echte romanticus. Bevat The Willow Soap, Soft Coeur Massage Bar en 45g Ro’s Argan Body Conditioner.

Deze cadeauverpakking kost € 32,95.

Alle limited edition Valentijnsproducten zijn al sinds 15 januari verkrijgbaar in de Lush winkels en op de website

Welk product van Lush ga jij je Valentijn schenken?