De knapste Nederlandse mannen

Lifestyle door Janet

Zwijmel jij ook wel eens weg bij spetters als Robert Pattinson of Ryan Gosling? Wij wel, maar we weten ook dat de kans klein is dat we die ooit überhaupt in levende lijve zullen zien. Knappe Nederlandse mannen zullen we ook niet snel trouwen, maar we kunnen er wel iets makkelijker naar kijken, toch? Hieronder een klein overzicht:) 

Manuel Broekman

Wat is deze jongen toch prachtig mooi. Misschien dat je Manuel kent van de BNN serie Feuten, maar hij acteerde al als kind. Zo speelde hij Peter in de jeugdserie Madelief en hij acteerde ook in de series Sprint en Voetbalvrouwen. In de film Lover of Loser, naar het boek van Carry Slee, speelt hij een grote rol. Kijken dus! Hij is trouwens ook lang model geweest en mocht daarvoor de hele wereld over reizen om verleidelijk in de camera te kijken. Wat een rotbaan;) 


Bron: Tumblr


Bron: Tumblr

Dennis Storm

Het begon voor Dennis allemaal in 2004 met het programma Summerbase van TMF. Daarna ging hij werken voor BNN en nu kunnen we wekelijks van hem genieten door programma's als 3 op Reis, Proefkonijnen en Loverboys. Hij is goede vrienden met Valerio Zeno, die gaan we dan natuurlijk ook even uitlichten. 


Bron: Tumblr


Bron: Tumblr

Valerio Zeno

Presentator Valerio is half Italiaans, do we need to say more? Zijn donkere haar en grote ogen doen de knieën van veel meisjes knikken. Bovendien is hij erg grappig en kan soms rare streken uithalen.  Hij begon als presentator van TMF en ging, net als Dennis verder bij BNN. Hij is ook deejay en gaat dan schuil onder de naam Phaleriaeu.. heb je deze clip al eens gezien met onder andere Valerio en Dennis, OMG, het was een grap, maar toch.

 

Bron: Tumblr
 

Bron: Tumblr
 
Jan Kooijman

Het knappe jurylid van So You Think You Can Dance komt oorspronkelijk uit Rotterdam en kan zelf ook vet goed dansen. Hij danste lang voor het Scapino Ballet en geeft ook nu nog af en toe lessen, omdat het een passie blijft. Sinds vorig jaar is hij ook nog eens vader van een dochter!


Bron: Tumblr


Bron: Tumblr

Jim Bakkum

Jim werd in 2002 bekend toen hij als zestienjarige meedeed aan Idols en tweede werd. Sindsdien is hij eigenlijk altijd blijven zingen en acteren. Op de set van de musical Grease leerde hij zijn vrouw Bettina kennen en tegenwoordig hebben ze een zoontje. Hij speelt op dit moment in de musical Wicked en je kunt hem op dit moment bewonderen in de film Verliefd op Ibiza

 


Bron: Tumblr


Bron: Tumblr

Egbert Jan Weeber

Ik vond Egbert Jan Weeber geweldig in de film Van God Los, maar hij doet nog veel meer. Zo is hij ook deejay en draaide vorig jaar nog op Mysteryland. Hij komt oorspronkelijk uit Groningen en heeft daar de havo gedaan. Hij heeft zijn diploma helaas niet gehaald, omdat hij onder andere kampt met dyslexie. Tegenwoordig kun je hem onder andere bewonderen in de serie Moeder, ik wil bij de revue. 


Bron: Tumblr


Bron: reporters

Ruud Feltkamp

Noud Alberts is gelukkig weer terug in GTST als het vriendje van Nina. Hij wordt gespeeld door Ruud Feltkamp. Hij speelde echter in 1999 ook de hoofdrol in Kruimeltje! Deze film werd toentertijd meer dan een miljoen keer in de bioscoop bezocht. Feltkamp was ineens op zijn tiende bekend. Hij studeert op dit moment ook nog aan de Fotoacademie en geeft in de zomers lessen op een zeilkamp. Dat is nog eens leuk pootjebaden. 


Bron: Tumblr


Bron: Tumblr

Beau Schneider

Eigenlijk zit GTST vol knappe mannen, maar ook Beau Schneider springt eruit. Hij speelde eerder al in de jeugdserie Spangas en nu vertolkt hij de rol van Tim Loderus in het fictieve dorpje Meerdijk. Hij komt oorspronkelijk uit Den Haag en speelde ook Ramon in de film Radeloos naar het boek van Carry Slee. Zijn moeder was ook een actrice, dus de appel valt niet ver van de boom. 


Bron: Tumblr

Sef

Yousef Gnaoui ken je misschien als de zanger van het nummer Bagagedrager van Gers Pardoel. Deze rapper/zanger is door zijn baard een echte man-man, maar daar houden we af en toe van. Hij maakte ook het nummer De Leven voor de film Rabat en doet veel samenwerkingen met The Opposites. Hij komt oorspronkelijk uit Amsterdam en dat is ook vaak de bron voor zijn muziek, evenals zijn Marokkaanse afkomst. Hij zit ook in de hiphopgroep Flinke Namen. Het meest bekende nummer van Flinke Namen is waarschijnlijk Wolken en daar is een hele mooie dans uitgekomen in het dansprogramma SYCYCD!


Bron: Tumblr


Bron: Tumblr

 
Gregory van der Wiel 
 
Voetballer Gregory van der Wiel begon bij Ajax en is nu ook onderdeel van het Nederlandse elftal. Hij is niet alleen een goede voetballer, maar ook slim: hij heeft het vwo gedaan. Hij heeft trouwens ook enorm veel tattoos op zijn borst en armen en dat komt niet heel lelijk uit op dat gespierde lichaam. Het schijnt dat hij single is dus misschien, heel misschien...
 

Bron: Tumblr
 

Bron: Tumblr
 
Zijn we nog een knappe Nederlandse man vergeten?
 
Door: Janet