Win: 20x geurkaars van Janzen [afgelopen]

Winnen door Redactie

In de winter zitten we veel binnen. Daarom willen we het in huis zo gezellig mogelijk maken. Kaarsen brengen veel sfeer in de kamer. De geurkaarsen van Janzen zien er super leuk uit en ze geven een heerlijke geur af waardoor je je meteen thuis voelt! Een must-have voor in de winter. Wil jij er een winnen? Lees dan snel verder!

Op het kantoor staat hij op Danique's bureau te branden. De hele redactie is weg van de geurkaars van Janzen. Het maakt ons kantoortje op de grachten nog gezelliger! Daarnaast is de geur erg prettig. We kunnen er ons beter door concentreren. Danique: ''Het is niet zo'n typische geurkaars. Hij geeft een fijne geur af die toch heel natuurlijk aanvoelt en niet geheel onbelangrijk: hij blijft lekker lang hangen. Ook brandt de kaars super lang! Je doet er dus een tijdje mee.''

De kaarsen kunnen ongeveer 50 uur branden. Het geeft een extra dimensie aan ieder interieur! Ze zijn heel sfeervol, ideaal voor als je jouw kamer een beetje wil opfleuren. De geur is fijn en je raakt er lekker ontspannen door. 

Welke geuren zijn er?

Grey 04
Een ongerept bos - zuiver en met zeldzame nuances.

Black 22
Fris-warm, een mix van licht en intens. 

Blue 33
Hout en fruit, met een natuurlijk zoetje en zuurtje.

Brown 51
Pure luxe in een geur die tijd en plaats reset. 

Fuchsia 69
Pure verleiding - zacht en teder. Bloemblaadjes en exotische essences.

Orange 77
Een lange zomerdag, onweerstaanbaar en zinnenprikkelend

De prijs van een geurkaars is € 9,95.  

Wil jij weten waar het dichtsbijzijnde verkooppunt is van Janzen. Kijk dan hier
Daarnaast zijn de producten ook online verkrijgbaar

Wij mogen 20x de geurkaars Grey 04 weggeven! 

Wil jij er een winnen? Vul in onderstaand vakje jouw antwoord in!

Waarom moet jij een geurkaars van Janzen winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Daarnaast moet je de Facebook-pagina van Janzen liken om kans te maken. Meer kans maken? Like meets share of tweet via de linkerbalk! 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.