Crea bea's ontdekt: Esther, Rowie-Ann en Eva

Lifestyle door Janet

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.

Esther van Vliet is tweedejaars studente Fashion Design aan de HKU in Utrecht. De bovenstaande foto is een schoolopdracht geweest. Esther moest  door middel van het verknippen van patronen, een nieuw ontwerp maken. Ook onderstaande werken zijn schoolopdrachten. Esther houdt ook een blog bij waarop ze verschillende werken plaatst. 

Rowie-Ann studeert net als Esther in Utrecht, maar zij is derdejaars op het Grafisch Lyceum. Het liefste maakt ze van haar hobby haar werk en daarom aast Rowie-Ann op een baan als illustrator. Ze houdt er twee stijlen op na: lief schattig en donker met veel gevoel. Ze tekent digitaal en door middel van een ouderwets potlood. Kijken jullie mee?

 
 
 

Tot slot willen we jullie nog graag de werken van Eva laten zien. Ze tekent graag, maar past dit ook toe op andere voorwerpen zoals schoenen. Mochten jullie dit heel leuk vinden, dan kan je ook je eigen schoenen laten verven!

 
 
 

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij van de verschillende tekeningen? 

Met dank aan: Esther, Rowie-Ann en Eva