WIN: Goodiebag Boho London [afgelopen]

Winnen door Redactie

Veren, oorbellen en super stoere ringen. Boho London heeft het allemaal! Eerder schreven wij al een artikel over  statement ringen en nu hebben we een leuke verrassing voor jullie. Maak kans op een goodiebag met verschillende bohochique sieraden. Hebben, hebben, hebben!

Boho London ontwikkelt iedere seizoen nieuwe vooruitstrevende sieraden met een internationale look. Elke collectie is gebaseerd op een bepaalde trend. De items worden met zorg geselecteerd op basis van een unieke stijl, kwaliteit en authenticiteit. 

Het merk haalt inspiratie uit huidige catwalktrends en de Londense straatstijl. 

Ook heeft Boho London een exclusieve lijn: Black Label. Deze collectie wordt in samenwerking met talentvolle kunstenaars en ontwerpers ontworpen. Iedere twee maanden wordt een nieuw sieraad gelanceerd wat vanuit een enthousiasme voor kunst en vooruitstrevende mode. Black Label wordt met de hand gemaakt en de oplage is beperkt. 

 

Wil jij ook pronken met de stijlvolle sieraden van Boho London? Doe dan mee met onze winactie voor de goodiebag. In de goodiebag vind je onwijs leuke items:

- Charlie ketting t.w.v. €12,95 

- Clydes oorbellen t.w.v. €14,95

- Phoenix ring t.w.v. €8,95

- Deer armband t.w.v. €14,95

- Verenextension t.w.v. €7,95

Wat moet je doen?
Log in op je Girlsceneprofiel en geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag:

Waarom wil jij de goodiebag van Boho London winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Oja, wil jij meer kans maken? Tweet de winactie dan via de link in de linkerbalk naast dit artikel en/of like het artikel op Facebook. Plus like de Facebook van BohoLondon, hier.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Heel veel succes dames!