Crushes van toen anno nu

Lifestyle door Janet

Iedereen heeft wel een jeugdliefde of een crush van vroeger. Nu snap je misschien niet wat je in die ene jongen zag, maar soms zijn kleine jongetjes prachtig opgedroogd. Wat vind jij van deze oude spetters? 

Dennis Storm
Dennis Storm is nog niet heel lang bezig in de showbusiness. Hij tekende in 2005 zijn contract voor BNN en is daar nog steeds actief. Toch was hij in 2004 ook al te bewonderen in het TMF-programma (dat is eigenlijk ook al oldschool) Summerbase. Waarschijnlijk is Dennis een van de knapste mannen van de Nederlandse televisie, maar zo’n negen jaar geleden was hij ook al knap en grappig! In het volgende filmpje zie je hem even, maar het is wel hilarisch!

Bron: Tumblr

Aaron Carter
Aaron Carter was het jongere broertje van Backstreet Boy Nick Carter. Hij werd geboren in 1987 en was pas zeven jaar toen hij zijn zangcarrière begon. Grote hits waren ‘I Want Candy’ en ‘Crush On You’. Het schattige jongetje is inmiddels groot, 25 jaar, maar hij lijkt nog aardig op de jongen die in de jaren negentig onze harten sneller deed kloppen. Wel vragen we af of zijn haren echt zo blond zijn. Wat vinden jullie van Aaron?

Bron: Tumblr

Bron: Tumblr

Bow Wow
Shad Gregory Moss, ofwel Bow Wow, ofwel Lil Bow Wow werd op jonge leeftijd onder de vleugels van gangsterrapper Snoop Dogg genomen. Hij werd bekend door het nummer 'What's My Name'. Hoewel hij stoer wilde overkomen, vonden wij hem voornamelijk heel schattig. Ook nu heeft hij nog ogen om in te verdrinken!

Bron: weheartit

Bron: Tumblr

Macaulay Culkin
Deze Richie Rich ken je vast wel van de eerste Home Alone films of als die ene acteur met die verschrikkelijk moeilijke naam: Macaulay Carson Culkin. Deze jongen is waarschijnlijk de best betaalde kindster ever. Maar niet per se knap. Deze jongen staat gelijk aan het woord schattig. Maar tegenwoordig gaat het minder goed met Culkin. Hij gebruikte al op vroege leeftijd drugs en doet nu ook, volgens geruchten, heroïne. Ook is hij gedumpt door zijn grote liefde Mila Kunis na meer dan tien jaar. Zal dat nog goedkomen?

Bron: weheartit

Bron: weheartit

John Travolta
Wij kennen hem het beste als Danny in Grease. De stoere jongen was gek van auto's en kon onwijs goed dansen. Ook was hij grappig en kon hij zingen. Travolta is een zeer succesvolle acteur. Hij wordt ook geloofd om zijn rollen in Saturday Night Fever en Pulp Fiction. Tegenwoordig is hij heel wat ouder, hij zou onze vader kunnen zijn. Toch heeft hij nog steeds het charmante van vroeger. Een vriendelijke man. 

Bron: Pinterest

Bron: witneyman.wordpress

Matt LeBlanc
Joey van Friends maakte de zin 'How you doin'?' wereldberoemd. Vrijwel alle mannen hebben de zin wel eens in de kroeg of club gebruikt om een meisje te versieren. In de serie stond Joey bekend als een ietwat dommige maar lieve vrouwenversierder. Alle vrouwen zwichtten voor hem en ook in het dagelijkse leven had LeBlanc een harem dames achter zich aanlopen. Zijn puppyogen deden veel dames met trillende benen staan. 

Bron: Pinterest

Bron: Tumblr

Haley Joel Osment
Hij is waarschijnlijk het liefste kind ever dat dode mensen zag. In de film 'The Sixth Sense', gaf hij ons kippenvel samen met Bruce Willis. Op hele jonge leeftijd speelde hij al een klein rolletje in Forrest Gump. Later speelde hij in het drama 'Pay It Forward', met als moeder Helen Hunt. Ik (Janet) heb tranen met tuiten gehuild door die film. Tegenwoordig is Osment niet heel veel veranderd en ook helemaal niet lelijk geworden. Zijn gezicht is eigenlijk (vet raar) nog precies hetzelfde!

In de film 'Bogus'

Bron: Tumblr

Bron: extra.globo

Tygo Gernandt
Deze badboy van de Nederlandse televisiewereld brak jaren geleden door in de jeugdserie Fort Alpha. Dit programma was echt een smeltkroes van talenten. Behalve Gernandt speelden ook Tatum en Jennifer, Cas Jansen, Halina Reijn en Daan Schuurmans in de serie. Het waren toen allemaal nog tieners! Gernandt was ook toen al erg knap. Dat mooie heeft hij eigenlijk nooit verloren. Hij is enkel nog stoerder geworden! 

Bron: Twitter

Welke spetters zijn we volgens jullie nog vergeten?