De prins op de witte fiets

Lifestyle door Janet

Laten we eerlijk zijn: niet alle vriendjes zijn even romantisch als de woest aantrekkelijke mannen in films als The Notebook, Dear John of Twilight. Onze vriendjes komen niet met prachtige quotes als ‘Nobody puts Baby in the corner!’, net als Patrick Swayze in Dirty Dancing. En niet alle mannen zeggen net als Leonardo DiCaprio in Titanic dat ze de vrouw van hun dromen achterna willen springen in het ijskoude water. Maar dat betekent niet dat onze vriendjes niet heel veel lieve dingen doen. Count your blessings dames!

Bron: weheartit

Trusten prinses;) …

Misschien is het ietwat jammer dat die droomjongen niet iedere avond onder je raam staat met kleine steentjes die het glas niet breken op het moment dat hij je wakker wil maken. Maar laten we eerlijk zijn, die stenen zijn moeilijk te vinden en bovendien slaap je super vast. Maar hoe fijn is het om wakker te worden met een sms’je (misschien was hij op stap, maar toch) dat jij het liefste meisje bent. Die kun je maar mooi in je zak steken en bovendien ben je lekker uitgeslapen.

Nog eventjes…

Over dat slapen gesproken. Je hebt van die vriendjes die niet al voor de dageraad voor je opstaan om eigenhandig bloemen te plukken, broodjes bakken en sinaasappels persen. Erg jammer, want er zijn genoeg films die laten zien hoe het moet. Misschien heb jij net het vriendje die graag tot de middag uitslaapt

Vaak vindt hij het ook super fijn als jij erbij blijft liggen, ook al kijk je stiekem een film of lees je de laatste roddels in de Privé. Hoe frustrerend dit soms mag zijn, hij is dus wel het liefste bij jou. Jij bent in feite zijn knuffel.

Bron: Tumblr

Automatisch…

Hoewel hij jou er niet iedere minuut eraan wil herinneren dat jij zijn lieveling bent, doet hij stiekem veel andere dingetjes. Mannen zijn nu eenmaal vaak beter met techniek en andere moeilijke dingen. Hoe lief is het, dat hij op het moment dat jij met iets anders bezig bent, snel Word of een andere programma op de laptop installeert! Je had er niet eens om gevraagd. Wat een heer! Laat die rozen dan maar voor een keer zitten en laten we het op een digitale liefdesbrief gooien.

Liefde gaat door de maag…

Misschien ben je wel eens onzeker over je uiterlijk en vind je het moeilijk om een kort rokje te dragen of lekker ongezond te eten. Voor deze issues kun je beter bij je vriendinnen zijn, want zij snappen je zorgen. Mannen vinden het vaak vervelend om weinig te eten of naar klaagzangen over hoge hakken te luisteren. Sowieso omdat de interesse er niet altijd is, maar ook omdat hij jou prachtig vindt. Het boeit jongens echt niet of je gewicht perfect is en geloof ons, die ene kilo zien ze niet. Dat is niet alleen een interesseding, ze vinden je vaker ‘echt echt’ mooi. Een vrouwelijk figuur heeft juist veel rondingen dus geloof hem als hij je een compliment geeft!

Kleine zinnen…

Jongens zeggen onderling niet vaak dat ze elkaar erg lief vinden of dat ze eigenschappen van de ander ontzettend waarderen. Dat is voor meiden al makkelijker, omdat het niet raar is.

Bron: bestkeptmemories

Vandaar dat het voor ons ook makkelijker is om tegen een jongen te zeggen dat hij ontzettend lief en sociaal is. Een jongen zegt het misschien minder vaak, maar hij meent het wel. Op het moment dat hij zegt dat je prachtig bent of dat je iets erg goed doet, weet je zeker dat het waar is. Geef dus aan dat je blij bent met zijn complimenten en dat die zeer welkom zijn!

Heb jij wel een echte romanticus aan de haak geslagen?