Real life cheats

Lifestyle door Emma

Als we een spelletje spelen gebruiken we er het liefst ook cheats bij: omzeilingen om het spelletje iets makkelijker te maken. Maar wist je dat er ook real life cheats zijn? Ben jij benieuwd hoe je kunt weten of iemand wel echt naar jou luistert? Lees dan snel verder!

- Benieuwd of iemand wel echt naar je luistert? Dat kun je checken! Sla je armen over elkaar en kijk of je gesprekspartner dat ook doet. Als hij of zij je houding kopieert, dan luistert je gesprekspartner echt. 

- Vergeet jij ook altijd alle 'kleine' dingen zoals je sleutels en lippenbalsem? Als je die spullen in je schoenen doet, dan vergeet je ze nooit meer! 

- Als je wil stoppen met niezen, 'kietel' dan je gehemelte met je tong. 

- Als je online shopt, kun je vaak korting krijgen met een speciale code. Heb je die code niet, Google hem dan! Vooral bij aankopen in het buitenland kun je vaak flinke kortingen scoren. 

- Heb je geknoeid met rode wijn? Strooi dan wat zout over de vlek, wrijf er even overheen en laat het een paar uur intrekken. Als het een erge vlek is, laat het dan een dag intrekken. Zuig dan het zout op met de stofzuiger. 

- Weg met de slechte gewoontes! Als je de drang voelt om te drinken of te roken, ga dan hardlopen, doe 20 sit-ups, 20 push ups etc. Dan ga je de slechte gewoontes associëren met fit zijn! 

- Kun jij ook nooit onthouden waar jullie ook alweer geparkeerd hadden? Maak een foto van het dichtstbijzijnde bordje. Zo kun je het nooit vergeten! 

- Think before you speak. Voordat je iets plaatst op internet, lees het twee keer na en bedenk wat je ermee wil bereiken. Dit voorkomt dat je spijt krijgt van een bericht die je zou kunnen achtervolgen. 

- Als je een drankje bestelt in een restaurant of bar, vraag dan of het zonder ijs kan. Je krijgt dan veel meer sap of drank. 

- Vind jij het ook zo irritant als je biertje aan het viltje blijft plakken? Strooi wat zout op het viltje en dit zal niet meer gebeuren. 

- Als je klaar bent met douchen, spoel jezelf dan af met koud water. Dit is goed voor je bloedsomloop, sluit al je poriën en is goed tegen acne. 

- Heb je haast? Zo houd je de lift tegen zonder te stoppen op een andere verdieping:
1. Druk op het 'close doors' knopje, houd hem ingedrukt
2. Druk op het knopje van de verdieping waar je moet zijn en houd die knop + het close doors knopje ingedrukt
3. Als de lift naar boven of naar beneden gaat, kun je de knopjes loslaten
Dit wordt gebruikt door de politie, zodat ze sneller naar een verdieping kunnen komen. Het werkt bij elke lift. 

- Leg een houten lepel op je pan om te voorkomen dat water overkookt.

- Weet jij ook nooit welke stekker van welk apparaat is? Los het zo op:

Welke real life cheat ga jij gebruiken?

Bron: charliesportal, periversion, learnvest
Bron beeld: ebaumsworld, tumblr, tumblr

Bedankt voor de tips, Nine!