Health

Booty burn: tips voor volle strakke billen

Billen. We houden ervan, maar we hebben ook nog weleens wat probleempjes met ze. We willen ze vol en rond, maar wel graag glad en strak. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Met deze tips krijg je strakke en volle billen. Girlscene to the rescue! 

Strakke en volle billen krijg je zo

Billen horen bij een vrouw, net als borsten, heupen en een taille. Wij zijn een voorstander van jezelf accepteren zoals je bent, maar mocht jij toch graag aan je booty willen werken, dan hebben we wat tips voor je. Of je nou maat 34 of 44 hebt, strakke billen kun je met de juiste oefeningen en trucs bereiken. Beyoncé, J.Lo en Scarlett Johansson hebben tenslotte ook een aardige, maar strakke, derrière.

We beginnen gewoon met ons in het zweet te werken! Deze oefeningen zijn ontzettend effectief, maar verwacht niet na twee weken zichtbaar resultaat. Twee tot drie maanden is redelijker.

Oefening 1 Squat
Sta rechtop en zet je voeten ongeveer twintig centimeter uit elkaar. Houd je rug goed recht en breng je bovenlichaam in een rechte lijn naar beneden door je knieën te buigen. Span daarbij je bilspieren aan. Blijf vijf seconden staan en strek dan je knieën. Herhaal deze oefening in vier sets van vijftien.

Oefening 2 Voor ronde billen
Ga op je rug liggen en strek je armen naast je lichaam. Leg je handpalmen tegen de grond en houd je benen gebogen. Duw je heupen naar boven zodat je schouders het laagste punt zijn en je knieën het hoogste. Houd dat drie seconden vast en herhaal deze oefening tien tot vijftien keer.

Oefening 3 Hondje I
Rare naam en ook nog eens een gekke oefening, maar hij is wel effectief! Ga op handen en knieën zitten en houd je rug recht. Beweeg je rechterbeen naar achter totdat je bovenbeen één lijn vormt. Trek je bilspieren goed aan en doe deze oefening langzaam. Drie series van twintig.

Oefening 4 Hondje II
Je gaat in dezelfde houding als oefening 3 zitten, maar nu beweeg je je gebogen been naar de zijkant. Denk aan een hondje dat plast. Deze doe je ook drie series van twintig.

Naast de oefeningen kun je met nog veel meer dingen rekening houden.

volle strakke billen tips

Suiker, zout en vet
Zoals standaard geldt; let er op dat je niet te veel suiker, zout en verzadigd vet nuttigt. Hierdoor hopen afvalstoffen en vet zich op en dat doet geen wonderen voor je booty. Verse groenten en fruit zijn je beste vrienden!

Nog meer schoenen kopen
Dit is het leukste advies. Wissel je schoenen dagelijks af. Huppel de ene dag rond op sneakers en draag de volgende dag hoge pumps. Zo zet je verschillende bilspieren aan het werk.

Masseren
Bloedcirculatie is heel belangrijk voor je billen. Masseer daarom je huid met een speciale borstel waarmee de doorbloeding verbetert, je cellulitis vervaagt en je huid ziet er gezonder uit.

Scrubben
Scrub je billen één of twee keer per week stevig. Hierdoor ziet de huid van je billen er mooier uit en je masseert ze tegelijkertijd.

Tot slot: wees trots op je billen! Kritisch blijven we altijd en werken aan je lichaam is fijn, maar in the end ben je goed zoals je bent. 

Bron foto's: Weheartit.com

Zin gekregen om te sporten? Shop hier de fijnste squatproof leggings

 

Door Esmée

LOVE dit artikel
42 meiden hebben deze blog geloved