Lifestyle

Girls Issues: Cadeau Crisis! Hij heeft alles al!

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij proberen je te helpen. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Wij helpen! Vandaag helpen wij lezeres Rebecca die op zoek is naar een cadeau voor haar vriendje die alles al heeft..

girls issues

Hey meiden van Girlscene,

Er is een probleem waar ik maar geen antwoord op kan vinden, over een paar maanden is het kerstmis en toevallig de dag ervoor, op 24 december, jarig. Er staan genoeg artikelen en topics online over cadeautjes, maar wat geef je nu aan iemand die alles al heeft?

Ik heb eerst heel lang met het idee gezeten om hem een helikoptervlucht cadeau te geven, maar ook dat heeft hij al drie keer gedaan. Toen dacht ik een ritje in een mooie dure auto is ook niet meer zo speciaal aangezien ze thuis genoeg dure auto's hebben! Tussendoor geven we elkaar ook wel eens cadeaus dus een foto van ons op canvas, een dagje pretpark of vakanties is niet meer zo speciaal. Ook al hoop ik heel erg dat ik van hem een weekendje Parijs cadeau krijg, haha.

Ik begin echt hopeloos te worden, hopelijk kunnen jullie me helpen bij deze beslissing!

Mijn budget is ongeveer 150 euro. Vanwege mijn drukke schoolleven heb ik geen tijd meer voor een baantje en ik spaar maar wat ik kan sparen. Gelukkig heb ik wel ouders die me ondersteunen of kennissen waar ik wel eens kan gaan babysitten maar dan nog is die niet genoeg geld om echt eens iets moois, groots en vooral origineels cadeau te geven.

Ik hoop echt dat jullie me kunnen helpen!

Liefs, Rebecca

girls issues

Lieve Rebecca,

Wat lastig om iets te kopen voor een jongen die eigenlijk alles al heeft. Het is sowieso al lastig om een cadeau te kopen voor je vriendje, niks lijkt goed genoeg voor de jongen van wie jij houdt. Toch? En dan heb jij ook nog eens het "geluk" dat jouw vent ALLES al heeft wat zijn hartje begeert.

Een budget van 150 euro is absoluut niet klein voor een meisje van 19. Maar we begrijpen dat het onwijs lastig is om iets te vinden voor een jongen die alles kan kopen wat hij wil.

Zoals je zelf aangeeft geven jullie elkaar ook vaak tussendoor cadeautjes, dus een dagje naar een pretpark, een foto op canvas of een weekendje is voor hem niet meer zo speciaal.

Maar ik denk, of nou ja, ik HOOP, dat JIJ voor hem wel speciaal bent. En mocht dat het geval zijn, dan vindt hij vrijwel alles wat jij hem geeft speciaal.

Wat dacht je er van als je voor deze verjaardag eens een keertje creatief werd?! Dat je de cadeautjes zelf maakt. Maak een mixtape met al "jullie" nummers en zet deze op een CD (dan maak je natuurlijk ook een leuk hoesje) of zet ze op een USBstick (met een lief kaartje eraan).

Koop een Moleskine en maak een scrapbook met foto's en kaartjes van al jullie leukste momenten. Schrijf lieve tekstjes tussendoor en vrolijk het geheel op met glitterstiften en hartjes.

girls issues

Boek een nachtje in een luxe hotel en bestel van tevoren een fles champagne voor op de kamer en laat rode rozen over de vloer verspreiden door de medewerkers van het hotel. Vraag ook of ze misschien wat (geur)kaarsjes in de kamer kunnen aansteken en zorg dat de cadeaus al in de kamer klaarstaan voordat jullie samen de kamer betreden.

Maak er een super romantische avond van, bestel roomservice en zorg natuurlijk dat je iets van een laptop hebt meegenomen zodat je de mixtape kunt afluisteren.
Wij kunnen ons niet voorstellen dat je vriend dit NIET op prijs zal stellen. Het is niet alleen heel erg leuk, romantisch en gezellig, hij zal het vast ook waarderen dat jij hem echt iets persoonlijks geeft en niet zomaar iets in de winkel gekocht hebt. Voor een jongen die alles heeft maakt het vaak niet uit hoeveel geld iets kost, als 'ie maar merkt dat jij echt aan hem gedacht hebt.

Heel veel succes & plezier!

Liefs,
Girlscene

Door de Redactie

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved