Lifestyle

Girls issues: Ik ben 18, hij is 40

110

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij proberen je te helpen. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Wij helpen! Vandaag helpen we een lezeres die het heel vervelend vindt dat ze achttien is en nog nooit gezoend heeft die verliefd is op een 40 jarige man, terwijl ze zelf pas 18 is.

Lieve meiden van Girlscene,

Sinds het begin van de zomer werk ik in een bar/restaurant. Nu komt daar elke week een groepje met vaste klanten. Aangezien zij allemaal een rekening hebben was het wel handig om even kennis met ze te maken dus dat deed ik. Maar bij één van de mannen sloeg de vonk meteen over. Hij keek me aan en ik was gelijk verkocht.

Het bleef wat onschuldig natuurlijk, maar hij kwam steeds vaker als ik er was en op een avond na flink wat alcohol zou hij me thuis brengen. We belandden bij hem thuis in bed. ik bleef slapen en ik vond het helemaal super. Hij is super lief voor me.

Girls Issues

Daarna gingen we steeds vaker afspreken. We gingen uit eten, naar het strand, de stad in, hij kookte voor me. Toen mijn ouders op vakantie waren heb ik een weekje bij hem geslapen, hij heeft me toen zijn huissleutel gegeven. Zodra het donker is en ik moet alleen fietsen, haalt hij me op. Hij doet echt alles voor me en we doen hele leuke dingen. Hij is helemaal gek op me en ik ook op hem. Tussen ons is er dus helemaal niets mis zou je denken alleen nu komt het..

Hij is 40 en ik ben 18.

Onze relatie is nog geheim voor mijn ouders. Zijn en mijn vrienden zijn wel op de hoogte en hebben het al geaccepteerd. Uiteraard durf ik niets tegen mijn ouders te zeggen al helemaal niet omdat ik dan ook moet toegeven dat ik al zo'n tijd tegen ze aan het liegen ben, want ik zeg elke keer dat ik naar een vriendin ga of bij een collega slaap of zoiets.

Als ik het vertel wordt het natuurlijk ook heel officieel tussen ons en daar ben ik soms ook bang voor. Niet dat hij al serieuze dingen wil, zoals samenwonen enz. maar toch ben ik soms bang dat heel mijn studentenleven er aan onderdoor gaat. Daar kunnen we alleen achter komen als we het dus officieel maken, want ik wil echt niet meer liegen. 

Girls Issues

Waar ik bang voor ben is dat ik het dus ga vertellen en er na een paar weken achter kom dat het dus toch niets gaat worden. dan heb ik dus heel veel ellende veroorzaakt om niets eigenlijk. Ik snap alle vooroordelen van iedereen en de schrik van mensen die het voor het eerst horen. Maar hij is super goed voor me en ik weet zeker dat hij het niet alleen maar om de seks doet, want dat hebben we niet eens zo vaak. Het is gewoon stom geluk denk ik wel eens. Aangezien jullie mij en hem niet kennen zou ik graag jullie mening hier over willen horen!

Liefs,
E.

Lieve, E.

Wat een lastig verhaal. We begrijpen dat je hier heel erg mee zit. Een leeftijdsverschil van 22 jaar is op jouw leeftijd niet echt het meest voor de hand liggende, maar je kunt er vrij weinig aan doen als je je hart aan iemand verliest.

We snappen dat je het heel erg lastig vindt, maar eerlijkheid duurt wel het langst. Stel je voor dat je ouders het verhaal te horen krijgen van iemand anders dan van jou. Dan zullen ze pas echt heftig reageren. Het is dus belangrijk dat je zo snel mogelijk een beslissing maakt of je er mee doorgaat (en het dus je ouders gaat vertellen) of dat je er mee stopt (dan kun je zelf beslissen of je het je ouders vertelt, maar eerlijkheid duurt wel het langste..).

Girls Issues

Maar goed, daar was je zelf dus ook al achter, dat je een beslissing moet maken. Maar hoe neem je nu zo’n beslissing?

Het is belangrijk dat je voor jezelf op een rijtje zet waarom je nu zo gek bent op hem. En wat je precies voor hem voelt. Alleen daardoor kun je erachter komen of een relatie zin heeft of niet. Vind je het vooral spannend? Vind je hem heel erg interessant? Vind je zijn aandacht fijn? Of hou je ECHT van hem.

Schrijf alles wat je voelt op papier. Schrijf vervolgens de voor- en nadelen op een rijtje voor jezelf en weeg ze tegenover elkaar af. Je geeft aan dat je bang bent dat je geen normale studententijd zult hebben. Is dat echt zo belangrijk voor je? Wat wil je precies van hem? Zie jij jezelf met hem trouwen en kinderen krijgen? Of vind je het gewoon leuk zolang het leuk is en zie jij wel wat er van komt. Denk daar goed over na en praat er over met hem, wat wil hij van jou?

Girls Issues

Als je er echt voor wilt gaan, ga je naar je ouders toe. Zoek een rustig moment uit, bijvoorbeeld ‘s avonds na het eten. Vertel je ouders dat je ze wat wilt vertellen, wat je ze eigenlijk al veel eerder had willen vertellen, maar dat je zo bang bent voor hun reactie, dat je het al die tijd geheim gehouden hebt. Misschien voelen je ouders ook wel aan dat er iets gaande is, je verwacht het misschien niet, maar ouders weten vaak meer dan je denkt, daar zijn ze ouders voor.

Goed, ze zitten er klaar voor, jij begint je verhaal.. Vertel het verhaal precies zoals het gebeurd is, je hebt hem op je werk leren kennen, je bent stapelgek op hem, maar hij is wat ouder dan jij bent. Vertel hoe goed hij voor je zorgt en hoe gelukkig jullie samen zijn. Stel ze ook gerust dat je absoluut nog niet denkt aan samenwonen, kinderen krijgen (waarschijnlijk een van de grootste angsten van je ouders) en trouwen, maar dat jullie het gewoon zo leuk hebben samen. Dat het leeftijdsverschil eigenlijk het enige is wat jullie in de weg zou kunnen staan. Vertel je ouders ook dat je niet van plan bent om je hele leven voor hem op te geven, dat je je huidige vriendinnen gewoon blijft zien (ook een angst van je ouders, dat je je leven weggooit voor hem).

Girls Issues

Wij kennen jouw ouders natuurlijk niet, maar uiteindelijk zullen ze toch graag willen dat jij gelukkig bent? Waarschijnlijk moeten ze in het begin wel heel erg aan het idee wennen, maar ze weten ook dat je je hart niet altijd in de hand hebt.

Heel veel succes met het nemen van je beslissing. You can do it!

Liefs,
Girlscene

LOVE dit artikel
21 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

110 reacties

 • 3 jaar geleden Tanysia

  Meid ik heb diep respect voor je. Dat je het zo openlijk durft te schrijven op Girlscene! Ik had het zelf nooit gedurfd hoor! Ik snap in wat voor situatie je in bent beland. Want ouders hun meningen is altijd wel lastig en ieder ouder is anders. Dus ze kunnen altijd heftig reageren of juist heel positief. Dat ligt aan hun. Maar meid is zal er wel goed over nadenken. Want het is nogal wat. Jullie schelen minimaal wel 22 jaar en dat is best wel een groot leeftijdverschil. Je moet jezelf ook afvragen of het wel bij jouw goed voelt en bij hem. Zoals ik in de reacties hieronder heb gelezen is dat het precies de leeftijd is van je ouders. De dingen die jij momenteel meemaakt, heeft hij al allemaal al gehad. Stel jij wilt kinderen? Hoe wil je dat gaan doen? Durf je je aan je kinderen dan ooit te vertellen dat hun vader wel in de 60 kan zijn en hun opa had kunnen wezen. Zulke dingen moet je echt gaan realiseren of het wel handig is. Maar zoals vele zeggen. Leeftijd is maar een nummer, maar het is maar hoeveel verschil erin zit.

 • 3 jaar geleden rainbow

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 4 jaar geleden justagirl

  Help

  ik ben zelf 12 maar ben verliefd op een jongen die dit jaar 16 is geworden.

  In november word ik wel 13, maar is hij te oud voor me of niet?

  Zelf geef ik niet echt heel erg om leeftijd.. Ik wil alleen niet dat mensen raar gaan denken.

  wat moet ik doen??

 • 5 jaar geleden Broodjeei96

  Hee meid. Ik zit met het zelfde probleem ik ben 17 en deze man is bijna 40 en daarnaast is hij ook nog mijn baas. Ik had nooit verwacht dat ik verliefd zou worden en veroordeelde de mensen die dachten dat ik een rare relatie met hem had (ik werk er al een tijd en heb een super goede relatie met mijn baas). Maar toch is het gebeurd. Uit het niets begon ik iets voor hem te voelen en ik denk dat hij het op hetzelfde moment had want hij begon diezelfde dag met me te flirten en flirten werd uitdagen en uitdagen werd seks. Ik weet dat hij heel veel van me houdt maar hij wil niet meer verder gaan uit schuldgevoel. Maar ik wil dat wel. Ik weet dat het fout is maar ik hou super veel van die man. Wat moet ik doen?

 • 5 jaar geleden Jolien_wildrose

  wow! heftig verhaal! ik snap je angsten en wens je heel veel sterkte maar gewoon om jou te helpen 22 jaar verschil is wel veel ! veel succes je zal de juiste beslissing nemen daar ben ik zeker van!

 • 5 jaar geleden Niet meer op dit account

  Dit is gewoon ziek to be honest.

 • 5 jaar geleden Cassy

  eigenlijk is leeftijd niet zo belangrijk maar 22 jaar is wel veel...

  ik zou zelf proberen afstand te houden want het is niet makkelijk om iemand te laten gaan van wie je houd. Maar ik snap natuurlijk dat dit een moeilijke situatie is.

 • 5 jaar geleden GeheimeZiel

  Ik vraag mij af hoe het verder is gegaan..

 • 5 jaar geleden Kowedddd.______

  Ik hoop dat het veel beter gaat met E ♥

 • 5 jaar geleden brit

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 5 jaar geleden Bahestel

  Ik persoonlijk vind dit heel mooi om te lezen, ga ervoor!

 • 5 jaar geleden creativegirl

  Ik ben zelf 15 en ik zou nooit vallen op een man die 22 jaar ouder is, dat is hetzelfde als ik een vriend had van 37 en mijn moeder is zelf 38 awkward... dat is gewoon mijn mening. En mijn ouders verschillen 6 jaar en dat is niks tegenover 22 jaar :s

 • 5 jaar geleden xXdreamerxX

  ik ben 13 en ben helemaal gek op ian somerhalder hij is 35 ik vind dat liefde geen leeftijd kent XD

 • 5 jaar geleden Roos

  @MyLifeAsDaphne,

  Ja, ik vind dat dat wel kan. Dalijk ben je nog met hem als je bijvoorbeeld 45 bent, dan is hij 42. Dat verschil hebben mijn ouders ook.

  Geen idee of jullie nog bij elkaar zijn ofzo, maarja haha

 • 5 jaar geleden Chayenne

  Daphne_Lovex ik denk dat meiden vanaf 12 met jongens tot 15 kunnen hebben alleen maar geen 16jarige tot je zelf minimaal 15 bent want vanaf 16 willen ze vaak meer..

 • 5 jaar geleden MyLifeAsDaphne

  even hier over kan een jongen van 12 met een meisje van 15 wel? k zit namelijk in die situatie

 • 5 jaar geleden asina

  Moeilijke beslissing maar echt mooi dat hij alles voor jou doet je hoort dat jullie echt van elkaar houden. So sweet. This is love

 • 6 jaar geleden littlemisscupcakexx

  age is just a number babe, try it

 • 6 jaar geleden miss kletskous

  Dat is echt lastig ze zullen wel even schrikken de ouders denk ik ..

 • 6 jaar geleden Martedaske

  Oh wat lastig vr je ! Ik zou het pas tegen je ouders zeggen als je HEEL zeker weet dat hij de ware is en dat je echt heel graag verder met hem wil! Succes ermee ! X liefs x

 • 6 jaar geleden Anna

  Ik zou als ik jou was nog even wat verder denken, want over tien jaar is hij 50 en al bejaard. Ik snap dat je denkt 10 jaar zolang blijft het niet hoor! Maar iemand van 40 die is wel serieus met relaties dus dan is het niet zo 1,2,3 over.

  Als je toch een relatie met hem wilt blijven zal ik het tegen je ouders zeggen, want ja, misschien duurt het nog maar 1 week maar misschien ook nog 10 jaar. Dat kan je nooit van te voren weten!

  Je ouders trekken later weer bij en ze hebben toch geen keus want jij bent verlieft niks houd dat tegen!

  Succes! Ben benieuwd hoe het afloopt

 • 6 jaar geleden Mariska

  Ik begrijp dat je smoorverliefd bent als je denkt dat je eenmaal de ware heb gevonden wil je die niet meer loslaten .. Maar 22 jaar leeftijdsverschil is wel een beetje een de grote kant vind ik . En tja eerlijkheid duurt het langst dus er zit niets anders op en toch maar eerlijk aan je ouders vertellen

 • 6 jaar geleden blues

  Liefde kent geen grenzen

 • 6 jaar geleden Retro Sonja

  Lastig probleem, maar het kan zeker goed gaan! De moeder van mijn vriend was 16 toen ze zijn vader to-be (toen 32) ontmoette en ze zijn nu nog steeds samen!

 • 6 jaar geleden Nanetje

  ik begrijp dat je liefde niet tegen kan houden, maar dit is echt niet zo handig. Je bent net volwassen en nog hartstikke naïf. Hij is de oudere persoon en als hij echt van je houdt, zou ik niet denken dat hij een relatie met je zou beginnen, dat is gewoon erg onverstandig. Ik zou echt eens goed met hem gaan praten, niet ondervragen maar gewoon praten over julie relatie. Ik zou het wel snel aan mijn ouders vertellen als ik jou was.

  Succes en ik hoop dat je er wat aan hebt!

 • 6 jaar geleden X-little girl-X

  Echte liefde kent geen leeftijd verschil

  xx

 • 6 jaar geleden normaliteit

  ik heb dus ook dit probleem, alleen dan "maar" 11 (en 15 dagen) jaar ertussen ik 16 hij 27. mn ouders weten van niks, ben echt bang dat ze gaan zeggen dat t niet gaat en dat ik er maar mee moet kappen, dat ik 'm moet vergeten alleen mn bf weet ervan.. en hijzelf natuurlijk haha

  xx

 • 6 jaar geleden Carola

  Ik snap precies hoe je je voelt. Ik heb nu hetzelfde probleem alleen schelen wij maar 10 jaar. 16 en 26. Maar bij mij is het ook andersom. Mijn ouders weten het wél maar mijn vrienden en zijn vrienden weten het niet en zullen het niet zo makkelijk accepteren. Het is inderdaad heel belangrijk dat je het je ouders verteld omdat je bij hen terecht zou moeten kunnen als je gekwetst wordt in deze hele situatie. Mijn ouders accepteerden het gelijk omdat ze zelf ook 10 jaar schelen, maar ik snap dat het voor jou wat moeilijker is. Toch raad ik het je echt aan het te doen want het is zoveel makkelijker voor jullie beiden. Als jullie echt van elkaar houden worden jullie hoe dan ook gelukkig

 • 6 jaar geleden Live your fashion life

  wat Yara zegt....

 • 6 jaar geleden naomiii

  als je ouders echt om je geven (en dat doen ze waarschijnlijk) dan accepteren ze je keuzes en dat soort dingen het zal vast wel een schok voor ze zijn. Maar als jij het niet erg vindt (het leeftijdsverschil) zullen je ouders er vast wel achterstaan

  -xoxoxo- Naomi

 • 6 jaar geleden x_judithlove

  lieve E.

  zolang je gelukkig bent met hem kan jij er niks aan doen dat je op hem verliefd bent geworden! Gevoelens kun je niet tegenhouden!!

  Ik zou naar je ouders toegaan en het gewoon eerlijk vertellen , natuurlijk zullen ze schrikken en teleurgesteld zijn .. maar als het goed is weten hun ook dat gevoelens niet tegen zijn te houden! Uitendlijk zullen ze er aan wennen omdat JIJ gelukkig met hem bent X p.s wel goed nadenken of hij het echt waart is

 • 6 jaar geleden RockSatan

  www.be-zahra-betrendy.blogspot.nl

 • 6 jaar geleden Quelqu'un

  K ben het met Yara eens.

 • 6 jaar geleden Yaraa

  hmmm nogal moeilijk in te beelden dat je verliefd bent op een man die net zo goed je vader had kunnen zijn.. ik zou het uitmaken maar jij bent natuurlijk verliefd of houdt van hem dus is dat wel het laatste wat je wilt...

  ik zou in ieder geval eerst zorgen dat je zeker weet dat je een relatie met die man wilt voordat je het je ouders vertelt.

  nouja succes! x

 • 6 jaar geleden Appelflapljeex

  het maakt toch niks uit wat het verschil van leeftijd is?? als je maar gelukkig bent maar als ik jou was zou ik het je ouders wel vertellen!! x

 • 6 jaar geleden PointlessM

  Wow knap lastige situatie... Maar eerlijk gezegd ik zou je aanraden het uit te maken... Natuurlijk is het niet leuk als je echt heel erg om hem geeft, maar uiteindelijk zal het denk ik niet echt wat worden... Ik lees wel vaker zulk soort verhalen op internet en uit eindelijk is de man (stiekem) al getrouwd of hij kiest toch voor een meer volwassen iemand of hij kan de druk niet aan dat iedereen hem uiteindelijk pedo noemt of hij is toch niet uit op wat jij denkt....

  MAAAAAAAAR ik kan hier natuurlijk niet goed over oordelen, ik ken de man in kwestie niet ik ken jou niet. Ik denk dat als je het ECHT zeker weet en dat jij en hij ECHT van elkaar houden het wel goed komt!! Ik hoop dat je er snel uitkomt!! SUCCESS!!!!

 • 6 jaar geleden SVDV

  Je hoeft je er niet voor te schamen. ik kan met je meepraten ik heb hetzelfde en ben al 3 jaar gelukkig met hem. je moet je gevoel volgen. xx

 • 6 jaar geleden pinkxpanter

  aii, meis dat is wel een grote leefdtijds verschil. Maar aan de ene kant wil ik het wel heel graag respecteren hoor! ik ben niet zo iemand die naar leefdtijd kijk. Maarja ik raad je aan om wel voorzichtig te zijn meis. en hoop dat je heel gelukkig word !!

 • 6 jaar geleden happygirl98

  ik ben het eigenlijk met @kitkat eens. als E. nou wat ouder was , was het misschien anders geweest maar 18 jaar? ik weet het niet....

 • 6 jaar geleden Directioner-x-

  het kan me niet schelen hoe oud hij is en hoe oud zij is, hoewel 22 jaar wel erg veel is. ik vind dat dat moet kunnen, als die man niet alleen maar op seks uit is,

  lukt het misschien. OP liefde staat geen leeftijd.

 • 6 jaar geleden m.h

  @Naomi , dat je zo iemand beoordeeld, wat harteloos.

  Helemaal eens met idontcare_ hieronder. Je kan niet kiezen op wie je verliefd word.

  Lijkt me echt verschrikkelijk moeilijk om te vertellen tegen je ouders, sterkte en succes!

 • 6 jaar geleden idontcare_

  oke ...

  meiden eigenlijk heeft ze er niet veel aan als iedereen maar een reactie plaatst met ieuw nasty het kan echt niet blablabla ...

  ik persoonlijk vind het zelf ook niet kunnen .

  Maar alsnog is het niet nodig om het elke keer te zeggen , want zei kan er niks aan doen ...

  misschien word jij over een paar jaar wel verliefd op iemand die ook ouder is ( dan heb ik het niet persee over 40)

  dus meiden , het is haar keuze ....

 • 6 jaar geleden houhalloo

  1e foto, Ezria

 • 6 jaar geleden Kitkat

  Wat ik me afvraag is of die mannen dan wel een gezond verstand hebben. Een relatie nemen met een meisje die net volwassen word vind ik niet kunnen. Echt niet.

  Een volwassene zou beter moeten weten ook al is er liefde. Begrijp me niet verkeerd maar dat is gewoon mijn mening.

 • 6 jaar geleden afrikanbeauty

  je moet doen wat je moet doen !!!!

  ik vind dit besst wel nasty

  hoe kan je als meisje van 18 op een man van 40 vallen en andersom

  iets wat ik nooit zal begrijpen.....

  wat ik me ook afvraag is heb je nooit gedacht dat deze man je vader kon zijn ik bedoel jullie schelen wel 22 jaar en op zo leeftijd kan hij best wel zijn 1ste kind krijgen . en wat ik me ook afvraag ben je echt verliefd op hem of is het gwn een kick die je krijgt als je met hem bnt omdat hij veeeel ouder is dan de meeste vriendje van meiden van 18 en ook in een andere levensfase zit julliepraten dan ook over hele andere dingen neem ik aan.

  je bnt dan wel 18 en volgens de wet volwassen maar hij kon net zo goed ook met een meid nemen die jonger is dan jouw

  denk er alsjeblieft heel goed over na

  maarjah je moet doen wat jij wilt

 • 6 jaar geleden Tamara

  grappig! Ik heb precies zo'n zelfde situatie gehad... Alleen ken ik hem al vanaf mijn 13e, toen was ik al helemaal verkocht... maar t werd pas serieuzer toen ik 17 was en hij dus 45. Maar inmiddels wonen we wel al bijna 5 jaar samen! Ik snap ook de vooroordelen die mensen hebben, maar ik moet zeggen dat mij de reacties behoorlijk zijn meegevallen. Dat had ik zelf nooit verwacht! Dus ik zou zeggen, begin er gewoon eens op een goed moment over, blijf gewoon rustig als je ouders eerst over de rooien gaan (mocht dat al gebeuren...), dat draait vanzelf bij. Want uit eindelijk ben je toch al 18 en mag je dus zelf beslissen wat je doet. Als jullie echt voor elkaar gaan, zullen ze dat moeten accepteren. Succes ermee en veel geluk samen! xx

 • 6 jaar geleden Theddy x

  Het is bijzonder, want deze leeftijd kan je vader inderdaad ook hebben. Alshet echte liefde is zou ik er voor gaan, maar kijk goed naar wat er voor je ligt, het kan best zijn dat er raar op gereageerd gaat worden. Stel jij bent 38, dan is hij al 60, wanneer je ouder en ouder wordt moet je hem gaan verzorgen zoals je je ouders ook zou verzorgen, ik zou er nog echt even goed over nadenken. xx

 • 6 jaar geleden Quinn

  Ik zou sws niet op zulke oude manen vallen , ik vind niet echt normaal maarja

 • 6 jaar geleden bluebutter

  Er zijn altijd mensen,meiden,vrienden, familie die erop tegen zijn. je kan ook niet van iedereen een positief antwoord verwachten, dat is nou eenmaal zo en dat blijft ook zo. mijn vriend en ik schelen ook 15 jaar. ik ben 18. En je maakt ook niet de keus op wie je verliefd wordt. Dat gebeurt nou eenmaal. Ik ben wel vanaf het aller eerste begin eerlijk erover geweest tegen mijn ouders, dat wilde ik want stel dat er wat gebeurt dan weten ze iig waar ik ben en met wie. Er zijn niet altijd positieve reacties op onze relatie, maar weet voor je zelf wat je wilt. als je echt verliefd bent op hem, wat houdt je tegen? succes!

 • 6 jaar geleden Kitkat

  @FashionTiger, het zijn geen pedo's maar ze gaan wel een relatie aan met een minderjarige? vreemd...... ;p

 • 6 jaar geleden invisible

  @ mirella en alle anderen die daarop hebben gereageerd. ik heb hetzelfde gehad als jou, ik heb uiteindelijk met hem afgesproken en we zijn al erg lang heel gelukkig.. hij is een paar jaar ouder en ik ben 16. ga met hem skypen of iets en als je zeker weet en voelt dat het goed zit, kun je het altijd een kans geven toch? in het forum zijn nog veel meer mensen die zo hun vriend of vriendin kennen, het zijn echt niet allemaal pedo's ofzo. misschien dat je daar even kunt kijken (:

 • 6 jaar geleden Kitkat

  Heel veel meiden reageren hier nou wel op dat ze het zelfde probleem hebben gehad maar.. ik vind persoonlijk dat er echt een enorm groot verschil is tussen 10 jaar leeftijdsverschil of 22 jaar...

  En als je dit al voor je ouders achter moet houden, dan weet je dus zelf eigenlijk ook al dat wat je doet niet goed is.

 • 6 jaar geleden Beautygirlxxx

  je moet je hart volgen maar denk aan je toekomst. Hij gaat misschien dood als jij net oma word, of iedereen denkt dat de opa van je kind naar school komt terwijl het de vader is. Het had ook je vader kunnen zijn kwa leeftijds verschil. Denk dat de teleurstelling van je ouders ook groot zullen zijn. Maar je moet je hart volgen al had ik zelf het meteen uitgemaakt.

 • 6 jaar geleden xMi

  Ik zat met hetzelfde probleem , mijn vriend is 12 jaar ouder, maar uiteindelijk hebben mijn ouders het geaccepteerd en is het ook veel fijner voor ons!

  Eerlijkheid duurt inderdaad het langst en als je echt verliefd bent : vecht ervoor en geef je ouders tijd!

 • 6 jaar geleden Kitkat

  Ik snap dat je verliefd bent, maar soms moet je je af vragen of deze liefde wel goed is voor je. Hoe zie jij jezelf bijvoorbeeld over 10 jaar? waarschijnlijk samenwonend en pas getrouwd, maar hij is tegen die tijd al 50 en zal dus voor die tijd al lang kinderen willen hebben en huisje boompje beestje waar jij dan misschien helemaal nog niet klaar voor bent. Wat betekent dat jij na je studie aan huis gekluisterd zit. Een veel ouder iemand kan ook intimiderend zijn en je misschien overhalen tot dingen die jij nog helemaal niet wilt, omdat hij simpelweg gewoon weet wat hij moet zeggen om je toch zover te krijgen. Begrijp me niet verkeerd, het kan ook allemaal rozengeur en maneschijn worden en dat gun ik je van harte ik hoop alleen dat je niet teleurgesteld zult worden en die kans is nou eenmaal groot. I wish you luck

 • 6 jaar geleden Sheela

  Mijn vriend is 10 jaar ouder, no problem. Liefde kan alles aan. Maar inderdaad, die ouders. Dat blijft lastig.

 • 6 jaar geleden dreamchaser

  @xxx ik had het tegen jullie allebei en je kan niet zeggen dat ze niet super knap is als ze haar helemaal niet heeft gezien ,maar wat ik denk volgens mij 'zienswijze' is dat naomi gewoon een heel onzeker meisje is en daarom hier oordeelt over andere meisjes waar zit je niveau? , maar dat is me mening he mijn zienswijze?

 • 6 jaar geleden dickerina

  Ik probeer het positief te zien. Echt. Maar ik zie het niet. Het brengt je alleen maar problemen. Ik bedoel... die man is ouder dan mijn vader.... dan beeld ik me dat niet graag in tbh :" Maarja, als jij gelukkig bent... weet waar je aan begint want, ja als ik hier mijn echte mening ga geven. Nou oke ciao

 • 6 jaar geleden fragileminds

  Ik heb zelf ook een relatie met een groot leeftijdsverschil en begrijp precies hoe het is en heb maar één ding te zeggen: weet waar je aan begint en ga ervoor.

 • 6 jaar geleden Beexx

  ik zou als ouder zijnde dit nooit accepteren..

  sawry, ik bedoel waarom valt een man van 40 op een meisje van 18? it's just not right... Mijn vader is 43 en ik ben 18..

  Ik wil niet onaardig doen en begrijp me niet verkeerd, maar jullie relatie had (voor mijn gevoel) nooit zo ver moeten komen..

  Ik had een bijna-relatie met iemand die 7 jaar ouder was.. zelfs dat vond ik huge..

 • 6 jaar geleden Dollybird

  Ik hoop alsnog dat je de juiste keuze maakt en gelukkig word..

  Al walg ik bij de gedachte dat ik ook 18 ben en mijn pa 40..

 • 6 jaar geleden mien.vitae

  Nu merk je misschien niet zoveel verschil maar na een paar jaar ga je wel merken dat jullie toch niet op zelfde lengte zitten, wat jij nog moet meemaken wat voor jou nog nieuw is heeft hij al gehad en geloof me dat kan je verdrietig maken (been there, done that) denk na over hoe het zal zijn over 5 a 10 jaar, ook al klinkt het harteloos maar er zijn genoeg andere mannen die in jouw leeftijd range zitten waar jij ook op zal vallen en waar je ook leuke tijd mee zal hebben, gevoelens zijn gevoelens ze komen en gaan, denk gewoon aan de toekomst en niet alleen aan nu.

  Succes

 • 6 jaar geleden Mandy93

  @Naomi,

  Deze meid hier komt haar hart luchten, dat je er zo over denkt moet jezelf weten.

  Probeer je is in te leven in haar, in plaats van met zo misplaatste opmerking te reageren. En ach, die reactie zegt meer over jou dan over deze meid

 • 6 jaar geleden Chantal

  Lastig hoor! Toen ik 18 was kreeg ik een relatie met een man van 32. Inmiddels zijn we bijna 4 jaar verder, en nog steeds heel gelukkig. Leeftijd zegt niet altijd wat.

  Natuurlijk heb ik er van te voren wel goed over nagedacht. Je moet je realiseren dat bepaalde dingen lastig kunnen worden. Bijvoorbeeld het willen van kinderen. Mijn vriend is al klaar voor kinderen, maar respecteert dat ik dat niet ben. Misschien ben ik er wel nooit klaar voor. Mijn vriend kan daar mee leven. Kan jouw vriend dat ook?

  Kan hij het accepteren dat hij in de eerste jaren meer zal moeten betalen, omdat hij fulltime werkt en jij nog studeert en dus minder kan verdienen? Zeker als jullie willen samenwonen is dit heel belangrijk.

  Kan hij het accepteren dat jij als persoon nog veel moet groeien in het leven, en dat hij je de kans moet geven om fouten te maken? Je hebt gewoon minder levenservaring en je moet dit zelf opdoen.

  Wat verwachten jullie van de relatie? Wil jij elk weekend stappen en hij niet? Willen jullie samen op vakantie of wil jij liever met vriendinnen op vakantie? Wat zijn jullie normen en waarden?

  Het klinkt allemaal vrij serieus, maar ik denk ook dat je er goed over na moet denken. Als je allebei 18 bent, zie je wel waar de tijd jullie brengt. Geen haast, toch? In dit geval ligt dat anders. Jij moet weten waar je aan toe bent, maar ook hij heeft daar recht op. Ik hoop dat je er samen uit komt!

  Ohja, je moet het je ouders wel vertellen. Als je er zeker van bent dat dit voor jou de juiste keus is, zullen zij dat moeten accepteren.

 • 6 jaar geleden mirella

  @ myrthel okee, dankjewel ik zal het wel gewoon een beetje proberen te vergeten ..

 • 6 jaar geleden Myrthel

  @mirella Die man is echt fout bezig.. Laat je niet inpalmen door hem. Ik denkt toch echt hoe hard het ook klinkt dat hij loverboy is.. Je moet echt uitkijken ;$ Is maar tip.

 • 6 jaar geleden Maudy

  Mijn vriend en ik schelen 27 jaar. Ik ben 20 en hij is 47. Mijn moeder is zelfs jonger dan mijn vriend. We wonen samen, en zijn al een jaar heel gelukkig samen. Ik snap het wel dat je het moeilijk vind aan je ouders te vertellen. Mijn geluk was dat mijn moeder al wist dat ik op 'oudere' mannen viel. Anyway, als je echt gelooft in jullie relatie kun je het het beste gewoon vertellen, het zal even moeilijk zijn, maar als je hem voorstelt aan je ouders, en laat zien dat jullie echt gelukkig zijn samen, valt het misschien wel mee. Praat er goed over en wees duidelijk.

  En onthoud: Leeftijd is maar een getal, en als het helemaal goed voelt moet je het vooral doen. Mijn vriend en ik merken helemaal niet dat er een leeftijdsverschil is (behalve als hij met mijn moeder jeugd herinneringen op gaat halen Sommige mannen zijn in hun hoofd nou eenmaal jonger

  Succes er mee in ieder geval, en ik hoop dat het goed komt!

 • 6 jaar geleden xLyins

  @Naomi Wat ben jij een heartless persoon. Hoe durf je zo over iemand te oordelen. Overigens heb ik erg veel medelijden met je vriendin, maar ik hoop wel dat je het geen wat je veilig achter je computertje hebt getikt, ook recht in het gezicht van je vriendin hebt gezegd zodat ze kan in zien wat voor een vreselijke inhoud jij beschikt. Bah!

  Even terug komend op het verhaal: Ik zelf zou het niet kunnen, maar ik heb veel respect voor je. Als ik jou was zou ik het vertellen, hoe makkelijk dat ook gezegd is. Heel veel sterkte meid, je komt er vast en zeker uit!

 • 6 jaar geleden Tamara

  Ik vind een groot leeftijdsverschil als je 18 bent een stuk anders dan dat je 12/14 bent bijvoorbeeld. Nou is 22 jaar wel een erg groot verschil en zou ik er zelf ook niet mee doorgaan, maar als je er echt zeker van bent, dan zou ik het zeker vertellen tegen je ouders. Je moet natuurlijk je hart volgen, en als dat voor jou bij hem is dan zou ik er voor gaan! Don't worry, je ouders zullen het vast wel snappen als je al je gevoelens aan hun toont, ze hebben misschien alleen wat tijd nodig om eraan te wennen. Maar ik weet zeker, dat moet vast goed komen, je bent oud genoeg om over zoiets te beslissen!

 • 6 jaar geleden J

  @dreamchaser, voordat je je mening uit, moet je eerst goed lezen. Ten eerste, in de reactie op mirella, neem aan dat je die van naomi bedoelt (je verwijzing naar ze is namelijk niet duidelijk. Misschien handig om even op je formulering te letten?), wordt mirella niet lelijk genoemd, maar 'niet super knap'. Dat naomi haar 'lelijk' noemt, dat maak je er zelf van. En daarbij, iemand lelijk noemen/vinden, is wel degelijk een mening. Smaak is subjectief, het is dan inderdaad geen feit, want het is gebaseerd op haar (naomi) zienswijze. Alleen kan ze niets over het uiterlijk van mirella zeggen, omdat ze haar niet kent, dus daar geef ik je gelijk in. In mijn reactie staat daarom ook het woord oordelen, maar dat had je geweten als even goed gelezen had. Het verschil hoef je mij dus niet uit te leggen. Misschien had je het beter aan naomi kunnen richten, aangezien je kritiek uit op haar. Ik snap niet wat ik ermee moet.

 • 6 jaar geleden AudreyMaiden

  Naomi is gewoon realistisch. Normaal gesproken kan een 14 jarige meid heus wel wat beters krijgen dan een 26 jarige pedo die ze alleen maar via whatsapp heeft gesproken. Zo niet, dan kan ze nog beter eventjes wachten.

 • 6 jaar geleden nariko

  Als je echt zeker weet dat het hier niet alleen om sex gaat of om een flirt relatie of najah zo iets dergelijks dan vind ik het vrij kunnen. Als jullie echt veel om elkaar geven en er een goede, hechte klik zit tussen jullie dan vind ik dat het het waard is om het aan je ouder te vertellen. Ik heb zelf ook een tante en zij is al jaren getrouwd met een man die 25 jaar ouder is dan zij, en ze zijn dol gelukkig samen. Dus het is mogelijk vind ik (:

  Maar anders is het of vertellen aan je ouders of de relatie beëindigen vind ik.

 • 6 jaar geleden xshni

  wat raar, sorry! maar ik denk dat je ook eerlijk zal moeten zijn, anders ga je er ook aan onderdoor! Waarom staat dit trouwens in de beginpost; 'Vandaag helpen we een lezeres die het heel vervelend vindt dat ze achttien is en nog nooit gezoend heeft' Zie het nergens in terugkomen?

 • 6 jaar geleden dreamchaser

  @xxx iemand lelijk noemen is geen mening en over iemand oordelen al helemaal niet.. je kan reageren op dit artikel met je mening ofcourse , maar de reactie op die van Mirella is geen meningsuiting ze zegt JIJ BENT en niet ik denk dat jij.. ze doet alsof het een feit is terwijl ze haar persoonlijke niet eens kent? verschil tussen een mening geven en oordelen.

 • 6 jaar geleden J

  @Nieke,dat klopt. Alleen in dit geval moet je duidelijk zijn. En dat komt niet altijd even leuk over, maar het is wel nodig. Zoiets moet je niet aanmoedigen, daarom een harde, maar eerlijke mening.

 • 6 jaar geleden Nieke

  @ xxx, ik geef je gedeeltelijk gelijk. Maar er bestaan verschillende manieren van een mening uiten heh. Dat kan ook gewoon op een nette, opbouwende manier.

 • 6 jaar geleden Cacharell

  Ik zou het echt wel je ouders vertellen, dat is belangrijk. Ik heb er persoonlijk helemaal geen problemen mee, leeftijd zegt helemaal niks! Liefde is alles, daar moet je voor gaan. Wel wil ik je meegeven dat je goed moet nadenken over de toekomst.. hij is al 40, en is al op zijn helft van zijn leeftijd. jij bent nog in de bloei van je leven!

 • 6 jaar geleden J

  @mirella je plaats zelf een reactie over je 'relatie' met een jongen van 28 en wanneer je een negatieve antwoord krijgt, dan mogen mensen niet oordelen over jou? Nee ze kennen je niet, dat klopt, maar als je niet wilt dat mensen oordelen, moet je zelf niet om aandacht vragen.

 • 6 jaar geleden PINKLABEL

  @Naomi wie denk jij dat je bent om zomaar over iemand te oordelen?

 • 6 jaar geleden J

  Haha echt waar, het feit dat je raad vraagt bij Girlscene laat zien hoe volwassen je bent. Die man is 40 jaar, natuurlijk wil hij je alleen om je persoonlijkheid... Alsjeblieft zeg. Dat je het verbergt voor je ouders, betekent alleen maar dat je ook weet dat het fout is. Als je serieus denkt dat hij ook verliefd op jou is, ben je wel erg naïef. Denk eens een keer aan je ouders, die je wil jij ook toch gelukkig zien? Ze hebben alles voor je over en dan kom jij aanzetten met een man 40 jaar.

 • 6 jaar geleden Renesmee

  uhh... naomi, tis wel een beetje triest dat dit als eerste in je opkomt.. met 'je bent lelijk en bent blij dat je iemand kunt krijgen.' Iedereen is goed en mooi om zijn of haar manier.... en daarbij.. hoe kunt je zo'n oordeel geven bij alleen een verhaal?

 • 6 jaar geleden mirella

  @naomi hahahahahahaahha je kan zeggen wat je wil van me, maar je kent me niet eens dus eiglijk ben je best wel zielig bezig ...

 • 6 jaar geleden Nina

  @Naomi

  Pretty harsh.

  wees een beetje lief tegen de meiden hier.

 • 6 jaar geleden Ingeborg

  Je moet het zelf weten, je hart volgen. Maar kijk ook wel een beetje naar de toekomst. Als hij 60 is ben jij dus 38. Misschien heb je dan kinderen met hem, you never know. Bijvoorbeeld een kind van 8, iedereen op school zou denken dat het zijn/haar opa is. + hij gaat sowieso eerder dood dan jij, veel eerder waarschijnlijk. Stel, hij gaat dood op zijn 80ste, dan ben jij 58, word je net bejaard, krijgen jou kinderen waarschijnlijk net kinderen.. Het is maar wat je er zelf voor over hebt..

 • 6 jaar geleden Nieke

  @ Naomi, als jij dan maar wel knap bent heh .... En wat een goede vriendin ben jij, als je jouw vriendin zo afkraakt. Wie ben jij om te zeggen of iemand mooi is of niet? Wat de één mooi vind, vind de ander lelijk. Alleen al het feit dat jij zo over anderen durft te spreken, maakt jou oerlelijk. Puur vanwege je nare karakter. Misschien is een bericht als deze schrijven, van jou een schreeuw om aandacht. Dus houd alsjeblieft even gauw op met je oordelen als je iemand niet kent.

  Wat het verhaal zelf betreft; Gewoon je gevoel achterna gaan. Je bent inmiddels oud genoeg om zelf te beslissen en daar hebben anderen niks over te zeggen.

 • 6 jaar geleden Geisterfahrer

  Ik vind je verhaal best 'betrouwbaar' overkomen, dus ik vind dat je ervoor moet gaan en het vooral je ouders moet vertellen.

 • 6 jaar geleden Naomi

  @mirella ik weet precies wat voor meisje jij bent, ik heb een vriendin die ook zo is. Je bent niet super knap en kan daarom nooit jongens krijgen die bij je op school zitten of in de klas ofzo en als iemand je leuk vindt is dat altijd een foute jongen die je gebruikt voor dingen. Je neemt iedereen die je krijgen kan omdat je blij bent dat er eindelijk iemand is die je leuk lijkt te vinden en aandacht aan je besteed. Dit is een facking pedo en je moet niet meer met hem praten, voor je t weet wil ie met je afspreken en beland je met hem in bed.

 • 6 jaar geleden Dejaboo

  Ik vind dit niet fout van jou, maar wel van hem. Jij moet nog niet beter weten, hij wel.

 • 6 jaar geleden Esther X-X

  Natuurlijk kun je van hem houden en nu gelukkig met hem worden, alleen hoe zie je de toekomst voor je? Als jij misschien op je 30 een kind wilt, dan is hij al 52 ofzo... Dan krijg je een kind en die kan de vader dan helemaal niet lang meemaken... Ik bedoel dit niet gemeen ofzo alleen ik denk dat je er echt goed over na moet denken...Ik zou persoonlijk er niet mee doorgaan... Succes!

 • 6 jaar geleden dreamxo

  Om eerlijk te zijn vind ik het verschil ook te groot. Maar als je heel zeker weet dat het goed zit, dan moet je ervoor gaan.

 • 6 jaar geleden mirella

  @nienke , jaa dat kan best maar kijk , ik vind hem echt heel leuk , en hij zegt dat die er hetzelfde over denkt en het is best lastig om iemand te vergeten die je leuk vind

 • 6 jaar geleden hellooo

  18 en 30 oke dat kan nog goed gaan. Maar 18 en 40? No way dat gat is veel te groot. Of hij moet een enorme baby zijn maar een normale man van 40 heeft andere prioriteiten in zn leven dan een jonge meid van 18.

  Al vraag ik me uberhaupt af hoe normaal hij is, als hij met zo'n jonge meid als jij 't bed in duikt. Maargoed.

 • 6 jaar geleden mirella

  @fenna jaa okee ik snap je punt wel hahah, maar het ging meer om de leeftijd enzoo. Maar je kan echt wel verliefd zijn op iemand door hoe die met je praat

 • 6 jaar geleden Nieke

  @ Mirella, je bent nog minderjarig. Wist je wel dat die kerel heel verkeerd bezig is en zelfs strafbaar volgens de wet? Laat je niet inpalmen hoor meid. Voor je het weet heb je met een loverboy te maken ofzo.

 • 6 jaar geleden Fenna

  @Mirella Ongeveer hetzelfde? Dat klopt niet helemaal he. Ik bedoel dit niet negatief, maar als je hem nog nooit in het echt hebt gezien kun je jouw situatie natuurlijk niet vergelijken met die van haar..

 • 6 jaar geleden mirella

  okeee dit kwam echt precies op het goede moment. Ik maak nu ongeveer hetzelfde mee, ik ben 14 en hij is 26. Ik heb hem ook nog nooit in het echt gezien of iets , alleen heeel veel gesproken op whatsapp. Ik weet nu ook niet meer echt wat ik ermee moet ...

 • 6 jaar geleden NOYOUDONT

  -waarom gaat hij niet voor een vruw van zijn eigen leeftijd? midlifecrisis?

  -jullie zitten in twee totaal verschillende fases van je leven, hoe zou dit werken? Jij bent nog druk bezig met je opleiding en hij krijgt een '25 jaar bij de zaak' horloge

  dit dus.

 • 6 jaar geleden Dominique

  een vriendin van mij heeft hetzelfde probleem alleen is zij minderjarig. Zij heeft het laatst aan haar moeder verteld alleen die dreigt nu dat ze de politie belt als ze elkaar nog zien. hoe dan ook, ze zijn heel happy met elkaar dus het kan prima. Alleen zitten ze beiden in een ander stadium, hij denkt aan trouwen en kinderen terwijl zij op de middelbare zit. Dat is voor hun beiden moeilijk.

 • 6 jaar geleden Homophobic

  Hmm als een man van 40 voor een meid van 18 gaat vraag ik me het volgende af:

  -waarom gaat hij niet voor een vruw van zijn eigen leeftijd? midlifecrisis?

  -jullie zitten in twee totaal verschillende fases van je leven, hoe zou dit werken? Jij bent nog druk bezig met je opleiding en hij krijgt een '25 jaar bij de zaak' horloge

  Het zijn misschien stereotypen, maar ik denk meteen dat er andere dingen meespelen dan alleen liefde. Inderdaad - is het meer de thrill van bij iemand zijn terwijl dat niet mag? de aandacht van een oudere man? Ik denk dat je het beste tot een goed antwoord zal komen - of het 'legit'is of niet - door al deze factoren weg te nemen. De thrill? Zeg het tegen je ouders en maak het bekend. Vind hij het 'stoer' om een jongere vriendin te hebben? Laat hem ook de negatieve kanten zien. Toch hoop ik natuurlijk het beste voor je

 • 6 jaar geleden Glitch

  Jullie moeten ff de inleiding veranderen, er staat bij 'vandaag helpen we...'

  ook iets anders tussen door