Wordt een van déze mannen de nieuwe Bachelor?!

Celebs door mischa
1 van 5

Het is alweer een tijdje geleden dat we massaal met z'n alle naar het nieuwe seizoen van de Bachelor aan het kijken waren. Dit keer was Thomas van der Vlught de Bachelor, en hij eindigde het avontuur samen met Merel. Wij zijn dan ook erg benieuwd wie de nieuwe bachelor zal worden. Daarom hebben we een aantal leuke single mannen die hiervoor zeker potentie hebben voor je op een rijtje gezet. 

Lees ook: OMG! Gaat Rijk Hofman zich identificeren als vrouw?

Zou een van deze mannen de nieuwe Bachelor worden?

Er zijn genoeg leuke, knappe en vooral single mannen in Nederland. Wij hebben een aantal BN'ers gevonden die wij wel geschikt zouden vinden als de nieuwe Bachelor.

Lees ook: WOW: Bachelor Thomas van der Vlugt maakt carrièreswitch!

 

Rijk Hofman

Laten wij maar gelijk met de deur in huis vallen: Rijk Hofman zou echt een top kandidaat zijn! Net zoals zijn broers heeft hij de looks, maar wij moeten ook altijd lachen om zijn video's. Wij hopen dat Rijk voor dit avontuur open staat. Hij heeft het tenslotte ook heel gezellig gehad met Bachelor's Indigo. Wij denken dat Indigo zeker niet de enige is die een oogje op Rijk heeft. Wij verwachten dan ook dat als Rijk aan het programma meedoet, de vrouwen voor hem in de rij zullen staan.