Deze dingen zul je vast herkennen als je in een beginnende relatie zit

Love door Kayleigh

Als je net in een nieuwe relatie zit dan wil je er altijd nog graag goed uitzien. Je hebt je make-up nog op tijdens het slapen, je draagt absoluut geen oma onderbroeken en scheten zijn een no go! Maar geen zorgen, want we hebben deze struggles allemaal wel eens gehad!

De struggles van een nieuwe relatie

Een nieuwe relatie is natuurlijk ontzettend leuk, want je bent nog onwijs verliefd en hebt de hele dag kriebels in je buik. Maar aan de andere kant levert het ook veel stress op. Je moet namelijk met veel meer dingen rekening houden nu je niet meer single bent. Daarom hebben we deze vervelende struggles voor je op een rijtje gezet. En wij weten zeker dat iedereen dit wel herkent!

Slapen met make-up

Laten we even voorop stellen dat het heel slecht is om te gaan slapen met make-up. Maar we snappen ook heel goed dat je liever niet meteen je blotebillen gezich te tonen aan je nieuwe lover. Doe vooral waar je je prettig bij voelt, maar schaam je vooral niet voor je natural look, want je bent prachtig!

Weinig tijd voor jezelf

Je wil natuurlijk het liefst iedere dag samen zijn met je nieuwe lover, maar stiekem mis je wel een beetje wat tijd voor jezelf. Lekker een avondje op de bank met een zak chips. In je vrijgezelle bestaan had je daar regelmatig tijd voor, dus het is niet zo vreemd dat je dit nu mist. Vertel je lover dat je ook af en toe even een momentje voor jezelf wil, daar zal hij of zij gewoon begrip voor moeten tonen. 

Scheetjes laten

Iedereen laat scheten. Ja, ook jij! Het is dus helemaal niet vreemd dat als je met je nieuwe lover in bed ligt, je af en toe een scheetje moet laten. Het is ook helemaal niet gezond om je scheten binnen te houden. Schaam je er daarom niet voor, je lover laat namelijk ook scheten! ;)

Down under

Als je net bent begonnen aan een nieuwe relatie kan je best onzeker worden over schaamhaar. Maar als je uit werk meteen door gaat naar je lover, moet je 's ochtend nog eerder je bed uit om je ook nog te scheren. Niet ideaal dus. En waarschijnlijk vindt je lover het ook helemaal geen probleem dat je daar wat haartjes hebt. Het hoort gewoon bij ons. 

Slaaptekort

Het is altijd weer even wennen als er iemand naast je ligt in bed. Normaal gesproken kon je altijd het hele bed in beslag nemen en nu moet je dat ineens weer met iemand delen. Je probeert zelf zo stil mogelijk te liggen, want je wil je lover absoluut niet wakker maken doordat je de hele nacht ligt te draaien. De gevolgen hiervan? Je hebt de hele nacht geen oog dicht gedaan, maar je lover heeft heerlijk geslapen. 

Geen oma onderbroeken dragen

Je weet wel wat we bedoelen toch? De oma onderbroeken. We hebben er allemaal wel een aantal in de kast liggen. Ideaal voor die luie zondagen of als het weer de tijd van de maand is. Maar als je net een nieuwe relatie hebt zul je deze onderbroeken misschien niet zo snel aantrekken. We gaan dan liever voor een matchend setje. We moeten ons tenslotte wel nog van onze beste kant laten zien ;)