Dave Dekker heeft een relatie met deze Love Island-ster!

Celebs door mischa

Oelala, kennen jullie knapperd Dave Dekker? Hij heeft in de musical Ciske de Rat gespeeld en is daarna doorgebroken met zijn muziek. Ook heeft Dave een eigen soap op tv gehad: 'Dave Dekker Dendert door.' Een druk leventje dus, maar heeft hij ook iets om op terug te vallen? Ja zeker! De zanger/acteur heeft sinds kort een nieuwe vriendin en samen posten zij een lieve foto op Instagram.

Lees ook: Oei, Michael vraag aan Bradley of hij een daddy zoekt!

De carrière van Dave Dekker

Dave is geboren in 1997 in Amsterdam. Hij is overduidelijk écht een alleskunner! Op negenjarige leeftijd deed Dave auditie voor Ciske de Rat de musical. In hetzelfde jaar was hij nog te zien in de serie 'Krijg toch allemaal de kolere'. Hier werden de audities gevolgd door een camera. In 2008 schreef Dave samen met zijn idool Danny de Munk het liedje 'Laat ons niet alleen.' Ook kunnen wij Dave kennen van het programma 'The Voice Kids.' Daar werd hij tweede.

Dave zijn nummers kunnen wij allemaal meezingen: 'Ik kijk in je ogen', en 'Mooier dan mooi' zijn favoriet onder de volkszangers. In 2020 deed hij opnieuw mee aan 'The Voice' alleen deze keer de volwassen versie. Helaas kwam hij hier niet door de blind auditions.

Lees ook: Juicy: Heeft Joep heeft een spicy nacht gehad met een andere MAFS-deelnemer?

Dave zijn nieuwe lover

Een aantal jaren geleden in 2017, ging Dave door een moeilijke breakup. Na 1,5 jaar hebben Dave en zijn inmiddels ex vriendin Ginny besloten om een punt te zetten achter hun relatie. Gelukkig voor Dave is hij nu opnieuw gelukkig in de liefde. Hij heeft namelijk een relatie met een oude bekende van ons. Kennen jullie Love Island-ster Sarah Mooy nog? Ja! Dat is zijn nieuwe vriendin.

Ik zal je iets verklappen; de twee passen best goed bij elkaar. In maart maakte ze hun relatie Insta official. Hoelang ze daad werkelijk aan het daten zijn, dat weet niemand. Ze zijn in ieder geval dol gelukkig met elkaar.