Fashion

Met de nieuwe cowboy-look steel jij de show!

Yee-haw! Wij zijn helemaal ready voor de zomer met onze cowboy look. Deze look is helemaal in. Met een leuke cowboyhoed en een paar stoere laarzen eronder steel jij helemaal de show! Twijfel jij nog een beetje hoe je deze items kan stylen? Lees dan snel verder, want hieronder delen wij outfit inspo met jou!

Lees ook: Met deze TikTok-hack maak jij jou té kleine jeans groter!

De cowbooy-look

Wij vinden dit wel een vibe. Het ziet er niet alleen modieus uit, het lijkt ook nog eens super stoer. Dat is precies wat wij nodig hebben! Je ziet al dat veel influencers hun favo outfit delen. And we’re here for it! Het is een kwestie van tijd voordat iedereen als fully cowboy naar buiten gaat. Dus waar wacht je nou op? Ga shoppen!!

De cowboyhoed

Je denkt nu vast; ‘hoe style ik een cowboyhoed?’ Nou heel gemakkelijk! Je ziet ze al meer in de winkels liggen. De cowboyhoeden zijn een slag groter dan wat wij gewend zijn, maar dat maakt het ook leuk. Op het festival Coachella zagen wij al vele met zo’n hoed lopen. Sommige droegen hem op hun hoofd, terwijl een ander hem om zijn nek laat bungelen. Hoe dan ook; het is een leuk item. Het maakt ook gelijk je hele outfit af. Wat je normaal doet met een tas, doe je nu met een hoed! We like!

Lees ook: Dit is dé perfecte festival outfit volgens de styliste van Hailey Bieber

Stylen met laarsjes

De cowboy laarsjes zijn al een langere tijd in de mode. Je vindt ze is allerlei verschillende soorten en kleuren. Wij zijn fan van de laarsjes die net onder je knie komen. Je hebt ook van die cute enkellaarsjes. Je styled deze laarzen door ze onder een korte afgeknipt short te dragen, maar ze staan ook erg leuk onder een rokje. Ze zijn goed te combineren en ze zitten lekker. Ik zeg inslaan die handel!

Veel celebs rocken deze look al. Dit zijn dan ook de échte trendsetters. Ben jij inspiratieloos? Dan deel ik hieronder de leukste cowboy looks met jou!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: GraziaBeeld: Pinterest