Rose Bertram flink onder vuur nadat ze een foto deelde van een aapje

Celebs door Roos-Sanne

De 28-jarige Rose Bertram ken je waarschijnlijk door haar modellenwerk. Door haar samenwerkingen met merken zoals H&M, L'Oréal, Hunkemöller en Primark heb je haar vast wel eens voorbij zien komen. Ze deelt haar leven graag op Instagram; maar gisteren deelde ze een nogal shocking foto...

Rose Bertram deelt shocking foto van aapje met ketting om zijn nek

Het model ligt flink onder vuur na het delen van deze foto.

Instagram Story

Rose Bertram is niet vies van haar leven delen op the gram. Ze plaatst regelmatig kiekjes uit haar luxueuze leventje waar wij normaal gesproken met plezier naar kijken. Maar nu heeft het Belgische model wel een heel heftige foto gedeeld: ze plaatste namelijk een foto van haar met haar dochtertje in haar ene arm, en een aap in haar andere arm. Het heftige van deze foto is alleen dat de aap een ketting om zijn nek heeft, en het er ook niet bepaald op leek dat hij het leuk vond.

Haatreacties stromen binnen

Logischerwijs kwam Rose flink onder vuur te liggen, en heeft ze de foto verwijderd van haar Stories. Haar volgers laten het hier alleen niet bij zitten. Veel van haar volgers reageren op haar recente Instagram post. Comments zoals: ''Gadverdamme. Ze moeten jou aan die apenketting zetten,'' en ''Walgelijk... Hoe jij op de foto gaat met een aap die gevangen zit aan een ketting,'' stromen binnen. 

 

Lees ook: OMG: Donny Roelvink zet levensgrote tattoo van zijn moeder!
Lees ook: Dit is waarom je 's zomers sneller vet haar hebt

Bron: Instagram @juicechannel__ Beeld: Instagram @rose_bertram