Dit is alles wat we weten over seizoen 3 van Never Have I Ever

Films & Series door Kayleigh

De love triangle van Devi, Ben en Paxton, de hilarische moeder van Devi en dan hebben we nog niets een gesproken over Paxton zijn lichaam... Ben jij ook zo gek op de Netflix-serie Never Have I Ever? Dan hebben we mega goed nieuws voor je: de releasedatum voor seizoen 3 is namelijk al snel en er komt sowieso een seizoen 4 aan. Dat wordt dus nog mega lang genieten van de love triangle, right

Alles wat we weten over seizoen 3 van Never Have I Ever 

Seizoen 2 van Never Have I Ever eindigde met een cliffhanger, want ondanks dat Paxton en Devi eindelijk samen eindigde, was Ben stik jaloers en daardoor blijven er ontzettend veel vragen door ons hoofd spoken, want zal Ben hun relatie gaan saboteren en zijn Devi haar gevoelens die zij al die tij voor Ben had weg of zijn die er nog steeds? Laten we hopen dat we hier in seizoen 3 antwoord op zullen krijgen en gelukkig duurt dat niet meer zo lang, want Netflix heeft bekend gemaakt dat seizoen 3 van Never Have I Ever vanaf 12 augustus op Netflix te zien is. Mega leuk natuurlijk, maar hier blijft het niet bij er komt namelijk ook een vierde seizoen van Never Have I Ever aan!

Eerste beelden Never Have I Ever seizoen 3

Op Instagram deelt Darren Barnet aka Paxton Hall Yoshida al een aantal van de eerste beelden van het derde seizoen en hierin is te zien dat Devi met Paxton door de hal loopt, maar er is ook te zien dat Devi met Ben staat te praten, dus wie het wordt wij durven het nog niet te zeggen... Wie denk jij dat het wordt? Ben of toch Paxton? Wij zijn team sowieso team Ben! 

We gaan kennis maken met een nieuw gezicht in seizoen 3 

Gelukkig keert het grootste gedeelte van de cast gewoon terug in seizoen 3 van Never Have I Ever en kunnen we gewoon weer genieten van Kamala, Eleanor, Fabiola en natuurlijk Devi, Paxton en Ben. Maar er is in seizoen 3 ook een nieuw gezicht te zien en dat is niemand minder dan de acteur Anirudh Pisharody. Of je hem nou kent of niet, Anirudh heeft zeker de looks, dus wij zijn heel erg benieuwd of de love triangle uitgebreid wordt naar een groot vierkant... Wij zouden dat in ieder geval wel leuk vinden en mocht er meer informatie over het derde seizoen van Never Have I Ever komen, dan houden we jullie op de hoogte meiden... Geniet hieronder nog even van de looks van Anirudh! ;)