Heftig: Margaux reageert op bed schandaal van Fabrizio

Films & Series door mischa

Wij moeten nog even bijkomen van het schokkende nieuws van Fabrizio en zijn 24 uur-dates. Zoals gister boven water kwam, is Fabri met Sanne, Madieke en Margaux het bed ingedoken. Niet tegelijk natuurlijk, apart. Maar still, shocking! Al is het nog onbekend wie er dit seizoen gaat winnen, Margaux wist niet hoe snel ze moest reageren op de aflevering. Wij vragen ons af of de vrouwen hierachter zijn gekomen of dat ze het later op tv hebben gezien. We zijn benieuwd!

Lees ook: No way! Fabrizio is naar bed geweest met alle overgebleven deelneemsters!

De finale

In de nieuwste aflevering is te zien welke dames er door gingen naar de finale. Dit zijn Sanne, Margaux en Madieke. Fabrizio moest even weten wat voor vlees hij in de kuip had en dook dus met alle dames tijdens hun date het bed in. Heavy! Wij waren erg benieuwd naar de reactie van de dames, want er later achterkomen dat je lover het bed heeft gedeeld met twee andere is nooit een pretje toch? Nou, Margaux moest zich hierover uitspreken en zij geeft een opvallende reactie.

Ze begon haar Insta-post met een aparte opmerking: 'Well, I guess three times a charm, right? Toch lijkt ze de date als plezierig te hebben ervaren. Zelf nu ze weet van het avontuurtje tussen de lakens met de andere twee.

Zware conversatie

Margaux deelt dat voordat ze op date ging, ze het gevoel had dat er iets niet klopte. Wat denk je; dat bleek inderdaad het geval te zijn. Fabrizio begon over haar ex te praten. 'Onze date begon met een zwaarbeladen sfeer en conversatie. Op dat moment wilde ik niets liever dan naar huis vertrekken en wilde ik al mijn problemen vermijden.' Uiteindelijk besloot ze dit niet te doen en te blijven. 'Na een moeilijk en zeer onduidelijk gesprek keerde onze date tot iets moois en warms.' Klinkt logisch!

'We hebben veel gepraat, met elkaar gelachen en gekke dingen gedaan. Maar ik vond het leuk om dit met jou te delen. Ik voelde me veilig en ik kon mezelf zijn. Ik heb veel over jou geleerd en jij andersom ook over mij. Ik zou helemaal niets aan de date veranderen, want ik was gelukkig en ik voelde niet meer de behoefte om naar huis te gaan. We waren net twee kleine kinderen die lol met elkaar hadden en ons nergens druk om maakten. Ik kijk deze aflevering dan ook met een grote glimlach op mijn gezicht terug en dat is best een tijd geleden. Dankjewel, Fabrizio!'

Lees ook: Spoiler: dit zijn de winnaressen van de Bachelor NL & BE

Nou, dat is in ieder geval lekker duidelijk. Nu wachten wij nog op reactie van de andere twee. Spannend...