Travel

Dit luxe penthouse met uitzicht op zee huur je voor een bizar lage prijs

We dromen allemaal wel van een prachtig penthouse met alles erop en eraan, maar dit ligt vaak nét iets boven ons budget. Tot nu! Wij hebben een geweldig appartement voor jou en vier vriendinnen gevonden, waar jullie voor slechts – hou je vast – €15 per persoon per nacht kunnen vertoeven!

Lees ook: Deze 5 romantische vakantiebestemmingen wil jij nu boeken met je lover

Vakantie in Ksamil

In Ksamil – een klein dorpje in Albanië – vind je eigenlijk alles wat je wilt. Prachtige witte stranden, lichtblauw water waarin je alle kleine visjes kunt zien zwemmen én een luxe penthouse voor een bizar lage prijs. Vaak als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dat ook zo. Maar niet hier ;).

Als uitje zou je een boot kunnen huren en hiermee rondom de eilanden van Ksamil varen. Het uitzicht is adembenemend! Wat er ‘s avonds op het menu staat? Vis natuurlijk. In het dorpje vind je heerlijke restaurants waar je heerlijk kunt eten aan het water. Waar je ook echt een kijkje moet nemen is op het strand Neasden Lane Beach. Dit wordt aangeprezen als het mooiste strand van Ksamil.

Het penthouse

De omgeving is mooi, maar het penthouse mag er ook zeker zijn! De naam van het penthouse is Epirus Hotel Superior Apartment with sea view. Een mondvol, maar dan heb je ook wat. Het huis wordt verhuurd op Airbnb en heeft dus uitzicht op de prachtige blauwe zee. De Airbnb heeft plek voor 5 personen, er zijn twee  tweepersoons bedden en één eenpersoons bed. Verder is het appartement heel ruim en van alle gemakken voorzien.

Je ontbijt eet je trouwens lekker op je balkon, in de ligstoelen. Een kleurtje krijgen tijdens je ontbijt, dat klikt als een win-win-situatie! Nog een plus punt: voor alle mensen in het gebouw is er ook een privé strand. Wanneer boeken we, meiden?!

  

De beoordelingen

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Niet als het aan de recensies ligt, deze zijn stuk voor stuk erg positief. Volgens Dritero is het namelijk een “perfecte plek, perfecte verhuurder. Een van mijn beste AirBnb-ervaringen.” Ook klinkt het in de recensies dat het uitzicht geweldig was en dat alles er zeer schoon uit ziet. Niet geheel onbelangrijk: de conciërge is 24/7 bereikbaar én heel behulpzaam.

Lees ook: Deze sprookjesachtige Airbnb in Frankrijk wil je huren met je lover

Kortom, dit penthouse wil je gewoon bezoeken. En onthoud: je betaalt dus slechts 15 euro per avond!

Bron: FEM FEMBeeld: Airbnb