Lifestyle

Wow: wie is die knappe zoon in Boer Zoekt Vrouw?

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is alweer in volle gang. Afgelopen week kwam de knappe boer Jouke al negatief in de schijnwerpers, maar nu hebben we iets positiefs te melden! Eén van de boeren heeft namelijk een heel knappe zoon… Wie is deze man (asking for a friend, natuurlijk)?

Dit wil je zien: de knappe zoon van boer Hans

Heb jij hem al gespot in de nieuwe aflevering? Hem wil je niet missen, hoor!

 

Boer Hans

De 69-jarige boer Hans kreeg al veel positieve reacties. Hij heeft maar liefst 89 brieven gekregen van vrouwen die hem allemaal graag willen ontmoeten! Hij is eigenaar van een paardenfokkerij, inseminatiestation en opfok. De boer is op zoek naar een ”lieve vrouw waar hij lief en leed mee kan delen”. Hans kreeg via social media allemaal positieve reacties, maar hij is niet de enige die in de smaak viel. Zijn zoon staat nu ook flink in de schijnwerpers!

 

Sjoerd

De zoon van boer Hans, Sjoerd, wordt via Twitter overspoeld met vrouwen die hém wel graag een brief zouden schrijven! En, I mean, heb je hem gezien? Dat zouden wij ook wel willen, ja! In de aflevering zien we niet alleen dat hij mega knap is, maar hij heeft ook nog humor. ”Ik wist niet dat jij nog zo populair kon zijn. Gefeliciteerd, pa,” zei hij bijvoorbeeld. 

Nu vraag jij je waarschijnlijk hetzelfde af als wij: is hij single? En zo ja, waar kunnen wij ons aanmelden? Wij hebben helaas slecht nieuws voor alle geïnteresseerden: Sjoerd is niet meer vrijgezel.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Boer Zoekt Vrouw

Must reads 👀