Oh, yes: deze nieuwe bioscoopfilm met Channing Tatum wil je gaan kijken

Films & Series door Noa

De bioscopen zijn weer open en we kunnen dus eindelijk weer genieten van grote zachte stoelen, warme popcorn en natuurlijk de nieuwste films. En gelukkig maar, want binnenkort verschijnt hottie Channing Tatum weer op het witte doek en wij kunnen je vast vertellen: zijn nieuwe film wíl je zien!

Nieuwe bioscoopfilm met Channing Tatum

Toen we een tijdje geleden hoorde dat de laatste film van Magic Mike eraan zat te komen, maakten we ons toch een beetje zorgen. Channing Tatum is niet alleen heerlijk om naar te kijken, maar ook zijn acteerskills zijn absoluut de moeite waard. Gelukkig waren wij niet de enigen die dit dachten: de makers van Magic Mike komen namelijk met een nieuwe film en ladies, ze hebben opnieuw Channing gecast voor de hoofdrol. De nieuwe film betreft deze keer wel een hele andere verhaallijn, namelijk eentje die draait om legerhond Lulu.  

DOG

In de film DOG speelt Channing Tatum de rol van ex-soldaat Briggs. Deze soldaat is op non-actief gezet maar wil graag weer in actieve dienst. Om dat voor elkaar te krijgen moet hij één simpele taak volbrengen: Legerhond Lulu naar de begrafenis van haar baasje brengen. Het baasje van de hond kwam tijdens zijn legerdienst om het leven. Samen met Lulu, die Briggs simpelweg Dog noemt, moet hij langs de westkust van Amerika rijden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dog en Briggs kunnen namelijk totaal niet met elkaar overweg en de hond drijft de ex-soldaat tot het uiterste. Gaat het Briggs lukken om op tijd bij de begrafenis aan te komen? En krijgen hij en Lulu a.k.a Dog misschien nog een band? 

Regie

Dat de acteurs (onder andere Jane Adams, Kevin Nash, Qórianka Kilcher, Ethan Suplee en Emmy-Raver-Lampmanen) en verhaallijn van deze nieuwe film wel goed zitten, daar hoef je dus niet aan te twijfelen. Maar dat is niet de enige reden dat deze nieuwe film een must see is. DOG is namelijk voor acteur Channing zijn eerste regiedebuut! Dog is vanaf 24 februari te zien in de bioscoop. We can’t wait