Wow, yes: je kan het mooie huis uit Lago di Beau huren

Travel door Kayleigh

Wij keken iedere week vol enthousiasme naar Lago di Beau en smolten dan vooral weg bij het prachtige huisje aan het Comomeer waar Beau zijn gasten ontving. Ben jij nou ook helemaal gek van dit Italiaanse huisje? Dan hebben wij goed nieuws voor je: je kunt dit huisje namelijk gewoon huren, dus dat wordt boeken voor de zomervakantie!

Je kan het mooie huis uit Lago di Beau huren

Beau van Erven Dorens interviewde tijdens Lago di Beau onder andere Miljuschka Witzenhausen, Nick Schilder en Ernst Kuiper vanuit een prachtig huisje aan het Italiaanse Comomeer. Dit huisje is bij ons echt blijven hangen, waardoor we op ontdekkingstocht zijn gegaan, want dat huisje zou toch te huur moeten zijn? En wat blijkt? Dit prachtige idyllische Italiaanse huisje is  ook echt te huur en kun je via Booking.com gewoon voor aankomende zomer fiksen...

Er hangt wel een prijzenkaartje aan

Het huisje heet The Writer's Nest, heeft drie slaapkamers, een prachtige boekenwand, meerdere badkamers, een eigen strandje en als kers op de taart ook nog een aanlegplaats voor een bootje. Dat klinkt allemaal echt fantastisch en het liefste zouden we meteen voor aankomende zomer een week boeken. Alleen is een dikke portemonnee wel echt een must, want om in augustus een week in het prachtige huisje te mogen vertoeven, betaal je al snel  €13.000. Iets wat niet iedereen zomaar op tafel kan leggen. Maar hé, mocht je dat nou wel hebben dan heb je er wel een fantastische week in het huisje van Lago di Beau voor terug. Prioriteiten, right? ;) 

Mocht dit huis nou niet helemaal in je budget passen dan kun je aankomende zomer ook verblijven in het huis van Otis Milburn uit Sex Education of in de villa van De Bachelor met Tony Junior in Kroatië!