Dit wil je kijken: deze Netflix-series hebben de meest sexy scenes

Films & Series door Noa

Op Netflix vinden we natuurlijk de beste films en series. Vooral romantische series vinden wij vrouwen heerlijk om even bij weg te zwijmelen. Die series zijn dan ook absoluut niet compleet zonder minstens een aantal hete steamy scènes. Het is vaak even zoeken voor je een goede serie hebt gevonden, dus daarom helpt Girlscene jou een handje. De volgende Netflix series hebben namelijk de heetste scènes en zijn top om te kijken als je met je lover bent (of Satisfyer, hehe).

#1 Bridgerton

Toen een jaar geleden de serie Bridgerton op Netflix verscheen, was het gelijk raak. De serie werd één groot succes en fans waren helemaal weg van de iconische kostuums, knappe acteurs en prachtige decors. In de serie volg je het leven van Daphne Bridgerton en dat gaat gecombineerd met heel wat erotische scènes. Vooral gaandeweg de serie wordt het meer steamy en krijg je het er waarschijnlijk een stukje heter van.

#2 The Outlander

Deze bijzondere serie is een mix van actie, fantasy, sciencefiction en drama. De serie begon in 2014 en gelukkig is die nog steeds niet tot zijn einde gekomen. Het verhaal van deze serie is behoorlijk ingewikkeld, dus daar beginnen dus ook maar niet aan. Wat we je wel kunnen verklappen is dat de scènes in de bedroom very hot zijn. De hoofdrolspeelster weet wel hoe ze zichzelf moet bevredigen en dat ondanks dat ze regelmatig reist door de tijd. De serie heeft behoorlijk wat seizoenen, dus bingen is bij deze Netflix-topper geen probleem.   

#3 Game of Thrones

Natuurlijk mag de klassieker Game of Thrones niet ontbreken in dit rijtje. Want ook in Game of Thrones weten ze wel raad met de hete scènes. Deze serie vertelt het verhaal over een machtsstrijd om de ijzeren troon tussen zeven verschillende adellijke families. De serie speelt zich dus af terug in de tijd en boy oh boy, wat waren ze hitsig vroeger. Om de haverklap liggen ze op, naast of onder elkaar en hebben ze het ontzettend gezellig samen. Met deze serie zul jij je dus niet snel vervelen!

#4 S*xlife

De laatste, maar zeker niet de minste, van dit rijtje is de Netflix serie S*xlife. Deze serie bevat een goede dosis aantrekkelijke mannen en heel veel steamy scenes. De serie vertelt het verhaal van de getrouwde Billie. Samen met haar man Cooper heeft ze twee kinderen en hun leven tussen de lakens is daardoor niet meer wat het is geweest. Daarom besluit Billie een dagboek bij te houden over de vrijpartijen die ze had met haar knappe ex Brad. Dit levert natuurlijk de nodige drama op, maar ook de nodige steamy scenes. En Oh My! Deze scenes wil je zien! Al is het alleen al ter inspiratie voor jou en je lover. Spicy!

 

Lees ook:

Oelala: tweede seizoen van Netflix' Sex/Life is in aantocht

Bridgerton seizoen 2 coming up: dit is wanneer je het nieuwe seizoen kunt zien