Deze winterse koffie met slagroom en kaneel moet je echt eens uitproberen

Food door redactie

Ben je de normale koffies en espresso's wel een keer zat? Dan hebben wij de perfecte variatie voor je; een winterse koffie met slagroom en heerlijke kruiden. Perfect voor de koude avonden die er toch echt aan zitten te komen. 

Winterse koffie met slagroom en kaneel

Het klinkt als een fancy drankje van de Starbucks, en wij kunnen je vertellen; zo smaakt 'ie ook. En nu we niet meer zelf naar gezellige cafeetjes kunnen gaan, moeten we zelf maar even van die heerlijke drankjes fabriceren. Here you go; winterse koffie met slagroom en kaneel. En kardemom. En nootmuskaat. Heer-lijk.

Hoe maak je 'm?

1. Zet een espresso zoals je dat altijd al doet.

2. Doe de melk en de specerijen in een steelpannetje en roer het goed door elkaar. Laat de melk niet koken! Hij hoeft alleen maar warm te worden. 

3. Doe de espresso in een grote kop en schenk de gekruide, warme melk erbij. 

4. Doe er een flinke hoeveelheid slagroom bovenop en besprenkel 'm met nog wat extra kaneel.

Enjoy!