Love

Orale bevrediging ongemakkelijk? Met deze tips niet meer

Orale bevrediging is natuurlijk amazing, maar het kan natuurlijk best ongemakkelijk zijn dat jij daar ligt terwijl hij met zijn gezicht bij je va-jay-jay zit. We get it, maar met deze tips maak je orale bevrediging een stuk minder ongemakkelijk! 

Zo maak je orale bevrediging niet meer ongemakkelijk

Maak je vooral niet druk, want met deze tips wordt orale bevrediging niet meer ongemakkelijk, maar juist iets heel ergs lekkers!

Het heeft wat voorbereiding nodig

Als je bij je lover bent en hij opeens down there bij jou gaat, terwijl er daar voor een oerwoud aan haar hangt is dat natuurlijk niet heel chill en hygiënisch. Hierdoor voel jij je natuurlijk mega ongemakkelijk en daarom heeft het ook wat voorbereiding nodig. Zo is het namelijk een goede tip om voordat je naar je lover gaat de boel daar een beetje te scheren als jij je daar fijn bij voelt en te wassen met water. Zo bespaar je een hoop ongemakkelijkheid en kan het feest beginnen…

Leg uit wat jij lekker vind 

Het is handig om hem uit te leggen wat je lekker vind en vooral wat je niet zo lekker vind. Hierdoor kan hij hier rekening mee houden en voel jij jezelf een stuk fijner en wordt orale bevrediging veel minder ongemakkelijk. Dus ondanks dat het misschien eng is, blijft communiceren de key!

Je partner wil het graag doen

Voel jij je nogal ongemakkelijk als je partner down there al het werk aan het doen is en jij niks hoeft te doen? Dat is helemaal nergens voor nodig, je partner wil dit namelijk zelf graag bij jou doen en jou plezieren, dus maak je niet te druk. Als hij het namelijk niet zou willen, zou er een grote kans zijn dat hij het helemaal niet zou doen, toch? 

Geef aanwijzingen
 

Je kan tijdens het beffen hem altijd proberen aanwijzingen te geven, zodat hij alle good spots sowieso raakt. Hierbij hoef je hem natuurlijk niet meteen aan zijn haren een kant op te trekken. Nee, je kan hem beter rustig uit leggen of hij iets meer naar rechts of naar links moet gaan, wat dan natuurlijk niet betekent dat je hem een partijtje moet gaan afkraken hè, hij doet namelijk erg zijn best en je wil hem geen rot gevoel geven…

Is het gewoon niks voor jou? 

Helpen deze tips nou allemaal niet en is orale bevrediging gewoon echt niks voor jou? Dan is dat natuurlijk helemaal niet gek. Iedereen vindt iets anders lekker en misschien dat jij gewoon meer van de regulair seks of het vingeren bent, dat kunnen wij ons namelijk heel goed voorstellen. Wees er niet te treurig om en ontdek wat jij lekker vind! 

Lees ook: 

Zin in: hierover gaan de meeste ruzies tussen stelletjes tijdens Kerst

Dit is hoe jij jezelf kan laten squirten (een stappenplan)

 

Must reads 👀