Haartrend-alert: Steel hair ga je dit seizoen overal terugzien

Lifestyle door Naomi Z

Het is weer bijna tijd voor het nieuwe jaar, en dat betekent ook een nieuwe coupe. Steel hair is de nieuwe haar trend en zie je overal. Wij zijn he-le-maal fan van deze look!

Steel hair is de trend van dit seizoen

New year, new me! We zijn allemaal wel eens toe aan een nieuwe look. Of je nou een nieuwe kleur neemt, of een andere lengte, je krijgt altijd die glow up. Dit seizoen is steel hair helemaal in! 

Nieuwe look

Als je op zoek bent naar een nieuwe look is er één plek waar jij je inspiratie op kan doen en dat is natuurlijk social media. Op TikTok, Instagram en Pinterest zie je steeds meer nieuwe looks voorbij komen die je eigenlijk wel moét proberen. Zo zagen we de money piece highlights voorbij komen dit seizoen, waar we ook mega fan van zijn!

Steel hair

Winter is de tijd waarin je haren meestal een tintje donker gaan. Maar het is zonde als je je haar 's zomers weer blond wil hebben. Dus 'steel hair' is de perfecte optie hiervoor, want het is een goede overgangstint voor blondines. Steel hair is dus perfect voor de winter, want het wordt gecreëerd met toners die er dus voor zorgen dat je 's zomers weer kunt terugkeren naar je blonde lokken. De wat koelere grijze en zilveren tinten zorgen ervoor dat je blonde haren meer dimensie krijgen. Zeker een aanrader dus voor dit seizoen!

Lees ook:

Flaneren met kerst? Dit zijn dé outfits die je aan moet doen!

Uitproberen: de pinch hair hack voor meer volume!