Lifestyle

Daniel Sterk; met recht onze Steamy Sunday

De laatste dag van het weekend breekt alweer aan, maar niet getreurd, want wij hebben de vrijwel onbekende parel van Instagram speciaal voor jullie. Deze hottie, beter bekend als Daniel Sterk, past helemaal in onze Steamy Sunday.

Steamy Sunday met Daniel Sterk

Je zult Daniel Sterk waarschijnlijk nog niet zijn tegengekomen op Instagram maar als je wel op zijn page bent beland zie je veel van zijn gezicht. Op de Instagrampagina van Daniel staan vrijwel alleen maar foto’s van hem, I mean I would too als ik er zo uitzag. Wij hebben zeker niks te klagen. Daniel is een model en heeft een contract bij MaxManModels. Met 2540 volgers heeft Daniel nog een grote toekomst voor zich, misschien wel met één van jullie ladies?

He’s sportive!!

Van Daniel zijn Instafoto’s leiden wij af dat hij een sportief typje is. Foto’s van hem met perfect abs of bij een sportieve auto, je ziet het allemaal. Ook heeft hij model gestaan voor Adidas! What a coincidence.

Daniel Sterk is nog op de markt

Zie jij je kansen al schoon? Op zijn Instagram is geen spoor te bekennen van een vriendin! Dus dat is zeker goed nieuws, want dat kan betekenen dat jij nog kans maakt. Shoot your shot ladies!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved