Health

Who knew: dit zijn 5 dingen waar je flamoes allergisch voor kan zijn

Heb je soms een beetje een geïrriteerde en pijnlijke vagina, maar weet je niet waar het door komt? Dan zou je vagina zomaar allergisch kunnen zijn… Wij hebben de vijf meest voorkomende dingen waar je vagina allergisch voor zou kunnen zijn op een rijtje gezet!

Allergische vagina

Heb je een allergische vagina?

Een vaginale allergische reactie is nooit leuk en de symptomen waaraan je een allergische vagina dan ook kan herkennen zijn, roodheid, een zwelling, pijn, jeuk, vaginale afscheiding en een branderig gevoel. Lees vooral verder, want deze vijf dingen kunnen de oorzaak zijn…

Condooms

Je zou het bijna niet verwachten omdat condooms ervoor gemaakt zijn om een vagina te betreden… Maar jouw vagina zou hier écht allergisch voor kunnen zijn. Condooms zijn namelijk gemaakt van latex en dit kan een allergische reactie in jouw va-jay-jay veroorzaken. Bij deze allergische reactie krijg je al snel een jeukend en brandend gevoel wat allesbehalve fijn is. Mocht je hier nou last van hebben? Wees dan vooral niet bang dat je nooit meer seks kunt hebben, want je kunt ook latex-vrije condooms kopen!

Alles wat je altijd al wilde weten over squirten

Sperma

Je vagina kan ook allergisch zijn voor sperma en als je merkt dat het bij jouw down under altijd begint te jeuken of er een zwelling ontstaat als je hier in contact meekomt dan ben jij hier helaas ook allergisch voor. Deze allergie komt bij vrouwen niet zo vaak voor, maar als jij net de pechvogel bent die dit wel heeft dan is het een aanrader om voortaan een condoom te gebruiken.


Skinny Jeans

Je kunt je Skinny Jeans die toch al helemaal uit waren voorgoed de deur wijzen, want Skinny Jeans kunnen ook een vaginale allergische reactie veroorzaken. Dat komt omdat een Skinny Jeans zo strak zit dat jouw va-jay-jay absoluut geen ruimte heeft om te ademen en dit leidt tot veel zweet en bacteriën… Als je je Skinny Jeans nou echt geen gedag kunt zeggen, kun je ze natuurlijk nog wel eens dragen als je het, maar niet iedere dag doet, want dat vind jouw vagina absoluut niet grappig.

Dingen die niet in je vagina thuis horen

Sommige mensen hebben de fetish om bananen, komkommers en courgettes in hun va-jay-jay te stoppen en dat is helemaal oké, maar je kunt het beter niet doen… De structuur van eten kan namelijk zorgen voor hele vervelende irritaties down under en dat wil je echt niet. Dus laat dat fruit lekker liggen en schaf gewoon lekker een satisfyer aan girl!

Gevalletje bizarre trend: 'vagina-nagels' gaan het internet over

Parfum

Je kent het wel je denkt dat een spuitje parfum je vagina heel lekker kan laten ruiken, maar dat is absoluut niet waar. Parfum kan namelijk voor irritaties en infecties down under zorgen en daar gaat je kleine vriendin dus juist onwijs van stinken… Dat geldt trouwens hetzelfde voor douchegels en bodylotions met parfum.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved