Series op Netflix om te bingen op je brakke zondag

Films & Series door Kayleigh

Op een brakke zondag heb je vaak nergens zin in omdat je de avond daarvoor toch iets te ver bent gegaan. Mocht dit bij jou nou ook het geval zijn, pak er dan een dekentje, paracetamol en een watertje bij en bingewatch een middagje deze series op Netflix...

Series op Netflix voor een brakke zondag

Tijdens een brakke zondag is het heerlijk om series op Netflix te bingewatchen die lekker makkelijk wegkijken!

Selling Sunset

Selling Sunset is een echte feel good serie op Netflix die ideaal is voor jouw brakke zondag. In Selling Sunset werken de meiden van de Oppenheim Group in Los Angeles hard om huizen te verkopen op de meest adembenemende plekken van de stad. Maar naast dat de meiden heel succesvol zijn in huizen verkopen, blijven het natuurlijk echt meiden en is er in de serie ook het benodigde drama te zien wat de serie ook nog mega juicy maakt. Zo wordt er geroddeld, getrouwd en lopen relaties ten einde… Kortom echt een serie die jouw brakke zondag een stuk beter maakt!

Good Girls

De serie Good Girls gaat over drie moeders die een overval plegen om extra geld te kunnen verdienen en daarna per ongeluk in nog meer illegale praktijken belanden. Zo wassen ze geld wit, plegen ze moorden, zit de plaatselijke politie hun de hele tijd in hun nek en als je dacht dat het niet erger kon, dat kan het wel want bij een verkeerde beslissing worden zij vermoord door de bende die hun aanstuurt. Dus mocht je zin hebben in een middagje bank hangen, waar je door alle spanning toch steeds op het puntje van je stoel zit? Dan is deze serie écht iets voor jou.

Dynasty

Kijk jij er ook altijd zo tegen op om aan Dynasty te beginnen? Dan is jouw brakke zondag hier de perfecte dag voor, want tijdens zo’n brakke zondag kun je al snel heel veel afleveringen met gemak wegkijken. We willen natuurlijk niet spoileren, maar hoe verder je in de serie komt hoe juicyer hij wordt… Mocht je nou alle afleveringen van Dynasty al hebben gezien, dan kun je seizoen 1 natuurlijk gewoon helemaal opnieuw kijken, want let’s be honest grote kans dat je je daar niks meer van kan herinneren.

Emily in Paris

Oui, oui Paris! Grote kans dat je het eerste seizoen van Emily in Paris vorig jaar al gezien hebt, maar goed nieuws het tweede seizoen van Emily in Paris in on the way en kunnen we vanaf 22 december al op Netflix bingewatchen. Daarom is het nu dan ook het juiste moment om het eerste seizoen terug te kijken, zodat je met alle details nog fresh in je hoofd aan het tweede seizoen kunt gaan beginnen!

The Bold Type

Onze all time favorite serie op Netflix is The Bold Type. In The Bold Type leven we mee met de drie vriendinnen Jane, Kate en Sutton die alle drie bij het tijdschrift Scarlet werken. De vriendinnen maken allerlei dingen tijdens hun werk mee, zo ontstaan er relaties op de werkvloer, gaan ze samen door moeilijke periodes en hebben ze het vooral heel erg leuk samen. Wij kunnen deze serie op Netflix wel de hele dag kijken en dat is precies wat je wil op je brakke zondag, toch?

Tip van Flip: Mocht je alle seizoenen van The Bold Type op Netflix al gezien hebben? Check de serie dan ook op Videoland, want hier staan seizoen 5 en 6 ook op en dat betekent dat je nog heel wat te kijken hebt, girl!