News

OMG: Rachel feliciteert ex van André Hazes Sarah van Soelen maar vergeet haar eigen kleinkind

Wij zijn totally invested in de juice rondom André Hazes en Sarah van Soelen de twee lijken op dit moment uit elkaar, maar toch feliciteerde Rachel Hazes haar gisteren op Instagram en is ze volgens bronnen haar eigen kleinkind vergeten. Lees vooral verder, want dit is de juice die je wilt horen!

Rachel Hazes vergeet haar eigen kleinkind, maar Sarah van Soelen niet

Als we juicechannel Life of Yvonne mogen geloven is het zo goed als klaar tussen André Hazes en Sarah van Soelen. André wilde sinds hij in de kliniek in Spanje zat niet meer verder met zijn liefje en daarom heeft hij haar en zijn moeder Rachel Hazes dan ook over laten vliegen naar Spanje, om hun het nieuws zelf face to face te kunnen vertellen. Maar het verhaal kan niet kloppen, want gisteren was Sarah van Soelen jarig en toen feliciteerde Rachel haar nog via een Instagramstory en zou Rachel ’s avonds met André op visite gaan naar de birthday girl…. Zou hun break-up dan echt zijn of is het gewoon een broodjeaapverhaal voor de media?

Rachel Hazes feliciteert ex André Hazes

Foto: Instagram @rachelhazes

Rachel vergeet haar kleinkind te feliciteren

Daarnaast schoot de felicitatie van Rachel Hazes aan haar ex-schoondochter veel mensen toch in het verkeerde keelgat. Rachel zou namelijk wel de tijd hebben genomen om Sarah van Soelen te feliciteren, maar nam blijkbaar niet de tijd om haar eigen kleinkind op zijn verjaardag te feliciteren. Over welk kleinkind van Rachel dit gaat, is nog niet duidelijk, maar toch vinden wij dit best wel sneu…

Meer lezen over het drama rondom Sarah van Soelen en André Hazes, lees dan vooral ons eerder geschreven artikel over de bedkunsten van André Hazes en ons eerder geschreven artikel over André die zijn ex Monique Westenberg terug wil!

Rachel feliciteert ex André Hazes

Foto: Instagram @juicechannel_

Must reads 👀