Hier kun je de nieuwe acteurs uit seizoen 3 van de Netflix-serie You van kennen

Films & Series door Kayleigh

We moesten er even op wachten, maar nu kunnen we eindelijk seizoen 3 van You bingewatchen en daar zitten een hoop nieuwe gezichten in. Wij hebben dan ook alles over de nieuwe acteurs van You seizoen 3 voor jou op een rijtje gezet!

nieuwe acteurs You seizoen 3

Dit is alles over de nieuwe acteurs uit You seizoen 3

 

Shalita Grant

Shalita Grant heeft tijdens het derde seizoen het geluk om de mean girl Sherry Conrad te spelen en hier genoot zij dan ook met volle teugen van: “Ik had tot deze rol nog niet eerder de kans gekregen om iemand te spelen die mensen echt zouden verwachten. Ik hou van de reden waarom mensen haar zo haten. Ze maakt van haar vrouwelijkheid echt een wapen.” Hoe leuk? Het zou best wel kunnen dat je Shalita al kent, want zij heeft al in heel veel verschillende series gespeeld!

 

Tati Gabrielle

Tati Gabrielle is de gelukkige die tijdens het derde seizoen de obsessie van Joe mag gaan spelen. Tijdens dit seizoen valt Joe namelijk als een blok voor de mooie Marienne  die door Tati Gabrielle werd gespeeld. Voordat Tati de rol van Marienne kreeg was zij al obsessed met de serie You en sprak het karakter van haar rol haar dan ook meteen aan. Hoe leuk?

Dylan Arnold

Dylan Arnold kennen we natuurlijk als Theo in het derde seizoen van You en naast dat Dylan op dit moment met in real life met Love Quinn aan het daten is, deed hij al twee keer eerder auditie om in You te mogen spelen. Zo deed hij namelijk eerst auditie voor Joe en toen dat niet lukte, hoopte hij Forty te mogen spelen, maar helaas ging dat feest natuurlijk ook niet door. Gelukkig is er in het derde seizoen van You nu wel een personage die de makers bij Dylan vinden passen en we have to admit hij doet het ook wel echt awesome!
Het zou zo maar kunnen dat je Dylan al eerder hebt gezien, want hij speelde ook de rol van Noah in After We Collided!

Travis van Winkle

Travis Winkle speelt in het derde seizoen van You Cary de man van Sherry. Cary en zijn vrouw Sherry werden in het derde seizoen van You natuurlijk opgesloten in de glazen kooi van Joe en hierover vertelt hij dan ook: “Het grote deel van het seizoen vind je Sherry en Cary niet leuk, tot je ze samen in de kooi ziet. Het was zo iconisch om in die kooi te zitten, laat me je dat vertellen. Maar het was nog iconische om eruit te komen.” Wij snappen dit helemaal, want hoe heftig moet het zijn om een keer echt in de kooi te zitten!

Michaela McManus

Aan het einde van het tweede seizoen zagen we natuurlijk dat Joe zijn nieuwe buurvrouw Natalie Engler, gespeeld door Michaela McManus, zijn nieuwe obsessie was, maar helaas was zij maar in twee afleveringen van de serie te zien. Michaela heeft al flink veel rollen gespeeld, zo zagen wij haar al in One Tree Hill en kun je hier zien in The Vampire Diaries!

Scott Speedman

Scott Speedman uit onze all time favorite Grey’s Anatomy speelt in You de rol van Matthew Engler en over zijn rol vertelt hij dan ook: “Hij was mysterieus tot een punt waarop je niet echt weet wie hij is. Hij heeft charisma, wat interessant was. Hij is duidelijk een beschadigde man en hij probeert iets uit te zoeken.” By the way, mocht je Scott al hot vinden in You check dan vooral ook zijn Instagram, want dit is echt een sugar daddy!