Travel

Kerstmarkt in Düsseldorf? Alle hotspots vind je hier

Ben jij ook een kerstfanaat? Dan hebben wij goed nieuws voor je, de kerstmarkt in Düsseldorf gaat namelijk door en voor het ultieme kerstgevoel moet je hier dan ook zijn. Wij hebben de leukste hotspots tijdens een weekendje naar de kerstmarkt in Düsseldorf voor jou op een rijtje gezet!

hotspots kerstmarkt dusseldorf

Hotspots kerstmarkt Düsseldorf

Hotspots kerstmarkt Düsseldorf: Winkelen in kerstsferen

Tijdens de kerstmarkt in Düsseldorf is de stad omgetoverd tot een winter wonderland en zo ook de winkels. De winkelstraten van Düsseldorf liggen grotendeels achter de kraampjes van de kerstmarkt, dus missen zal je ze zeker niet. Naast dat de winkels een kerstbeleving op zich zijn is het winkelcentrum KÖ Galerie ook echt een aanrader. Dit winkelcentrum is rond de kerstperiode namelijk ook helemaal versierd en heeft hele leuke winkeltjes voor de perfecte outfit voor kerstmis!

 

Hotspots kerstmarkt Düsseldorf: Schaatsen midden in de stad

Schaatsen rond de kerstperiode is mega romantisch en deze schaatsbaan in Düsseldorf is dan zeker ook één van de hotspots op de kerstmarkt die je moet zien. De schaatsbaan ligt midden in de stad en verbindt de verschillende kerstmarkten met elkaar wat een super mooi uitzicht geeft. Na al dat schaatsen kun je bij de aanliggende schaats bar natuurlijk een heerlijke Duitse curryworst en een warme chocolademelk halen wat natuurlijk wel echt bij de feestdagen past.

Hotspots kerstmarkt Düsseldorf: Hotel The Fritz

Mocht je iets te veel gluwweintjes hebben gedronken op de kerstmarkt van Düsseldorf, maak je dan vooral niet druk, want je kan ook super leuk overnachten bij Hotel The Fritz in het centrum van de stad. Het leuke aan dit hotel is dat het naast een sfeervol interieur ook een lekker restaurant heeft. Dus als je na een dagje op de kerstmarkt struinen een beetje moe wordt, kun je hier na een hapje te hebben gegeten zo naar bed. Hoe nice?  

 

Hotspots kerstmarkt Düsseldorf: Het reuzenrad

Het reuzenrad van de kerstmarkt in Düsseldorf is misschien wel de leukste van alle hotspots die je moet hebben gezien. In dit reuzenrad zit je namelijk lekker warm in een dichte cabine en heb je uitzicht over alle kerstmarkten die de stad te bieden heeft wat een magisch gevoel geeft. Mocht je in dit reuzenrad gaan? Dan raden wij jou aan om te gaan als het al een beetje donker is, want hierdoor zie je alle lampjes nog beter en is het nog mooier.

Budget tip: Düsseldorf is over het algemeen een vrij dure stad om te parkeren, dus raden wij jou vooral aan om tijdens jullie weekendje weg met de NS International te gaan. Zo bespaar je waarschijnlijk veel geld en stap je midden in het centrum uit.

Beeld: I Stock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved