News

Goddelijk: er bestaat nu hazelnoot tompouce met cacaomousse en praline bavaroise

Op z’n tijd ook zo gek op een heerlijke tompouce van de Hema? We get that. Eens in de paar maanden wil je gewoon zo’n mierzoete snack naar binnen werken. Voor je komende tompouce-traktatie kun je ook eens voor een andere variant gaan. Hema heeft namelijk een nieuw smaak aan het assortiment toegevoegd: ‘luxe hazelnoot tompouce met cacaomousse en praline bavaroise. Lekker!

Bij het horen van deze nieuwe smaak loopt het water je toch gewoon in de mond? Deze creatie is zeker het proberen waard. Niet dat deze nieuwe smaak de traditionele tompouce ooit zal kunnen vervangen – want oh, wat is die lekker – maar hij ziet er zeker aantrekkelijk uit. De onderste laag bestaat uit cacaomousse, daar bovenop vind je een laag met praline bavaroise en helemaal aan de bovenkant zit een laagje met koek. 

HEMA hazelnoot tompouce met cacaomousse en praline bavaroise

Je vindt de nieuwe tompoucesmaak als het goed is gewoon bij het dichtstbijzijnde filiaal van de Hema. De prijs? 1.35 euro. Koopje, voor zo’n lekkernij. Hup, waar wacht je nog op? Kom maar van die bank af: tijd voor een retourtje naar de Hema.

Beeld: Hema

Must reads 👀