News

Dit is alles wat we weten over de vriend van Rianne Meijer

Wij zijn gek op Rianne Meijer haar realistische en grappige foto’s op Instagram, maar eigenlijk weten we helemaal niet zoveel over haar vriend Roy. Lees vooral verder, want zij zijn echt couple goals!

Vrind Rianne Meijer

Wie is Roy, de vriend van Rianne Meijer?

Rianne Meijer en haar vriend Roy zijn al een hele tijd samen. Ze hebben elkaar leren kennen via de datingapp Tinder. Daarover vertelde Rianne in een vlog dat zij vaak verliefd was en dacht dat het serieus met jongens werd, maar daar dachten de jongens zelf dan heel anders over. Daarom wilde de girl graag de bevestiging krijgen dat zij echt leuk genoeg was en toen ze op de eerste Tinder date met Roy ging, was het liefde op het eerste gezicht.

 

Dit is alles over Roy Atiya, de vriend van Rianne Meijer

In het dagelijks leven is de vriend van Rianne Meijer, Roy Atiya, arts. En als we een kijkje op zijn Instagram nemen, is hij met 40 duizend volgers ook zeker een influencer te noemen. Zo post de vriend van Rianne Meijer vooral leuke plaatjes met Rianne, maar krijgen wij ook een kijkje in zijn privéleven en zijn leven als arts. Hiervan post hij dan ook vaak selfies met zijn medische kleding aan en we have to admit dat Roy echt een hotte arts is. Daarnaast is Roy ook vader van hun twee hondjes Rosie en Harvey en deze hondjes zijn echt cute. Kortom: de vriend van Rianne Meijer is echt wel husband material.
 

Rianne Meijer en vriend Roy zijn verloofd

Dat Roy husband material is, heeft hij dan ook zeker laten zien, want toen Rianne Meijer en haar vriend Roy elkaar in december 2020 vijf jaar kenden vroeg hij haar ten huwelijk tijdens een overnachting op het dakterras van het DoubleTree by Hilton hotel in Amsterdam. Als je dacht dat het niet meer romantischer kon? Dat kan het wel, want dit was ook de plek waar zij hun eerste Tinder date samen hadden. Wij zwijmelen nog even weg en kunnen niet wachten tot de twee gaan trouwen!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Getty Images
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved