Netflix films: Maid in Manhattan

Films & Series door Anne-Fleur

Tijd voor een goede film? Good news. Elke week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Maid in Manhattan. 

Netflix filmtip: Maid in Manhattan

Zin in een film waarbij je heerlijk kunt wegzwijmelen? We got ya. Maid in Manhattan is dé film die je zoekt. En je weet: een romcom met Jennifer Lopez in de hoofdrol, then it's gonna be good. Staat 'ie al een tijdje op je to watch list? Dan is dit je sign om 'm vanavond nog te gaan kijken. Lees gauw waar 'ie ook alweer over ging. 

Het verhaal

In de romcom Maid in Manhattan werkt Marissa (Jennifer Lopez) als kamermeisje in een heel chique hotel in Manhattan. Aangespoord door haar collega past ze een keertje de kleren van een rijke gast en natuurlijk botst ze op dat moment tegen de rijke en knappe Chris (Ralph Fiennes). Hij is een politicus en denkt dat Marissa ook te gast is in het hotel. The sparks are there, maar dan moet Marissa de keuze maken: gaat ze Chris vertellen wie ze echt is...?

Jaar: 2002
Leeftijd om te kijken: Alle leeftijden
Duur: 1 uur en 45 minuten
Categorie: Romantische komedie

Deze film voor jouw gevoel al te vaak gezien? Check dan onze filmtip van vorige week