News

Ultieme plek om te relaxen: daarvoor is deze tipi perfect

Weet je nog dat je vroeger altijd een soort van tipi probeerde te maken, met behulp van doeken en dekens? Ah, jeugdsentiment. Al is een tipi eigenlijk helemaal niet kinderachtig. Ook nu is het stiekem heel erg gaaf om een tipi op te zetten en lekker te gaan chillen. Wild in de natuur of gewoon in je achtertuin, hoe tof is dat! En dat kan met deze tipi voor volwassenen.

Ze zien er niet alleen super knus uit, maar ook nog eens luxe. Deze tipi's van het Spaanse merk Gandiablasco zijn onmisbaar voor iedereen die het lekker vindt om een eigen chillplekje te creëren. In deze tipi kun je chillen, borrelen, een filmavondje houden of zelfs de nacht doorbrengen. Je kunt 'm tijdens alle seizoenen in de tuin laten staan, aangezien de tipi gemaakt is van materiaal dat niet roest. Wat een eyecatcher zal dit zijn, in jouw tuin!

Tipi voor volwassenen

De tipi is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en materialen. De uitgebreide collectie vind je op de website. Je maakt je tipi al helemaal gezellig met een aantal simpele details. Denk aan dekentjes en ontelbaar veel kussens om de vloer te bedekken, wat fairylights om de boel te verlichten en een goedgevulde plank met snacks. Let the girlsnight begin!

Beeld: Gandiablasco
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved