News

Zo gaat het nu met de kandidaten van de Bachelorette

De Bachelorette met Gaby Blaaser is alweer twee jaar geleden en wij vroegen ons enorm af hoe het nu met de kandidaten uit het programma gaat. Lees vooral verder, want sommige boys hebben een heel ander leven gekregen!

Bachelorette kandidaten

De kandidaten van de Bachelorette

 

Joey VanHerle

Als we het over de kandidaten van de Bachelorette gaan hebben, moeten we natuurlijk beginnen met de boy die er met het hart van Gaby vandoor ging: Joey Vanherle. Kort na het programma werd al snel duidelijk dat Joey voor Gaby niets meer dan een vakantieliefde was en dat een relatie voor hen er dan ook niet in zat. Nu twee jaar later heeft Joey zijn perfecte match nog niet gevonden, maar is hij vooral lekker met zichzelf bezig. Ook deelt hij regelmatig teksten op Instagram waar in hij zegt dat je jezelf moet zijn. Lekker bezig Joey!

Kasper Paalman

Onze persoonlijke favoriet tijdens de Bachelorette was Kasper Paalman, hij was naast knap vooral heel erg grappig tijdens het programma. Maar helaas ladies: Kasper is niet meer op de markt. De boy heeft zijn hart namelijk al vergeven aan zijn vriendin Iris, waarmee hij pasgeleden ook mee naar Curaçao is verhuisd. Hoe leuk? Als je dacht de dat de boy al een snack tijdens het programma was… Moet je hem nu zien, want hij heeft in de afgelopen twee jaar echt een glow up gehad!

 

 

Jethro Galung

Jethro Galung kan in dit rijtje van kandidaten uit de Bachelorette natuurlijk niet ontbreken. Jethro heeft al een tijdje een relatie met zijn vriendin Kelly en de liefde spat er bij de twee van af, want zij hebben afgelopen maand hun eerste zoontje Bodhi mogen verwelkomen. Hij is echt heel schattig! Daarnaast krijgen Jethro en Kelly ook hun eigen realityserie op Videoland A Star Is Born, waarin je de reis van de zwangerschap tot aan de geboorte van hun zoontje kunt gaan zien. Lijkt jou dit ook zo leuk? Check dan vanaf 27 oktober de eerste aflevering van A Star Is Born op Videoland.

 

Niek Marijnissen

Niek Marijnissen greep tijdens de Bachelorette net naast het hart van Gaby en dat was natuurlijk erg jammer, maar de hottie heeft de laatste tijd allesbehalve stil gezeten. Zo is hij te zien in de nieuwe serie Like Me I’m Famous op Videoland, waar we helaas niet heel lang van 'm konden genieten, want in de eerste aflevering werd Niek al naar huis gestemd. Sad! Naast dat hij in een serie te zien was heeft hij ook zijn eigen bedrijf Flesje Poppen opgezet. Kortom Niek is niet meer te missen op onze socials sinds het programma.

Jordy Jahmal

Jordy Jahmal heeft sinds kort een nieuwe vriendin, Phijnely en bij het zien van de Instagramfoto’s van de twee smelten wij helemaal weg. Naast dat Jordy gelukkig is in de liefde heeft hij ook een liefde voor de sportschool gekregen, want zijn body is insane. Daarom deed Jordy laatst ook mee met een bodybuilder wedstrijd waar hij eerste werd. Wow, hoe knap! Het is wel duidelijk dat Jordy zijn leven na zijn deelname aan de Bachelorette onwijs goed op de rit heeft.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved