Tijd voor een feestje: That '70s Show krijgt een spin-off show op Netflix

Films & Series door Anne-Fleur

De serie That '70s Show staat helaas zelf niet meer op Netflix (huilen), maar dat weerhoudt de streamingsdienst er niet van om er een spin-off van te maken. Yes, het is echt waar! That '90s Show is in de maak en wij kunnen nú al niet meer wachten. 

That '70s Show spin-off

Dit is nou nog eens het nieuws waar we blij van worden. That '70s Show hebben we vroeger zó vaak gekeken, dat we de hilarische avonturen van Eric, Donna, Jackie, Kelso, Hyde en Fez bijna uit ons hoofd kenden. Helaas werd de serie van Netflix afgeknikkerd en leefden we voort met de herinneringen van de show. Maar nu hebben we goed nieuws, want er komt dus een spin-off genaamd 'That '90s Show'.

Verhaallijn

In de nieuwe serie gaan we sowieso Kitty en Red Forman weer zien (Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith), die Eric's ouders speelden in That 70s Show. Ditmaal speelt het zich af in 1995 en zullen we de verhalen volgen van Leia Forman - de dochter van Eric en Donna. Hoe leuk? 

Andere acteurs

Of we bijvoorbeeld Fez (Wilmer Valderrama), Jackie (Mila Kunis) en Kelso (Ashton Kutcher) ook weer gaan zien, dat weten we nog niet - maar dat hopen we wel heel hard natuurlijk. De producers zijn in ieder geval wel van plan om deze mensen te strikken voor de spin-off. We can't wait. 

Wij straks: