News

'Kevin en Eva doen mee aan het volgende seizoen van Temptation Island VIPS'

Volgens roddels doen Kevin en Eva mee aan het volgende seizoen van Temptation Island VIPS en daar heeft het ook alle schijn van… Zou dit echt zo zijn of zijn Kevin en Eva wel klaar met reality programma’s?

Eva en Kevin Temptation Island VIPS

Kevin en Eva Temptation Island VIPS

Kevin en Eva deden vorig jaar als koppel mee aan het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave en als we de gossip mogen geloven gaan we de twee tijdens het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS terugzien. Eva werd voor dit seizoen eerst als single benaderd, hier bedankte de girl voor en vlak daarna was ze na een korte break weer samen met haar kevin aka aapje. Dat is natuurlijk wel heel erg toevallig...

Wacht even: Temptation-Kevin is alweer met een ander aan het daten

Beiden zeggen ze van niks te weten

Reality FBI heeft het koppel daarom ook gesproken over de gossip en beide zeggen ze van niks te weten, maar achteraf stuurde Kevin wel boze berichtjes naar zijn vrienden met de vraag wie er informatie heeft gelekt. Wij zijn heel erg benieuwd of we Kevin en Eva in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS gaan terugzien, maar tot nu toe heeft het er wel alle schijn van. De opnames beginnen in november en december, dus hopelijk hoeven niet meer lang op het nieuwe seizoen te wachten. Denk jij dat we de twee gaan terugzien dit seizoen?

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved