Food

4x inspiratie voor een lekkere borrelplank

Een wijntje met de meiden is fun, maar wat je op de borrelplank legt tijdens het wijnen kan soms nog best ingewikkeld zijn. Maak je vooral geen zorgen meer, want van dit artikel krijg je alle inspiratie die je nodig hebt voor een lekkere borrelplank!

Een gezonde borrelplank

Mochten jij en je besties iets meer op willen letten tijdens het wijnen, is er ook de gezonde borrelplank. No worries, op een gezonde borrelplank ligt echt niet alleen bleekselderij. In tegen deel juist! Als inspiratie voor een lekkere gezonde borrelplank kun je bijvoorbeeld een heleboel fruit gebruiken, zoals, mango, aardbeien en frambozen. Je kunt ook bruine broodjes en avocado op de plank leggen en als decoratie zijn ongezouten noten dan weer erg leuk!

5 x recepten met avocado waarbij het water je in de mond loopt

View post on Instagram
 

Borrrelplank van alles wat

Op een lekkere borrelplank van deze tijd hoort geen kaas en worst meer, zoals je tijdens een verjaardag krijgt voorgeschoteld. Op dit moment wordt er voor een lekkere borrelplank vooral inspiratie gehaald uit mooie kleuren, groente, fruit en lekkere zoutjes. Tijdens het maken van een borrelplank zijn de goede verhoudingen key! Zo is het belangrijk dat je genoeg fruit zoals aardbeien en druiven gebruikt, maar je ook genoeg lekkere zoutjes gebruikt en bijvoorbeeld lekkere zalmwraps maakt. Hierdoor heb je genoeg verschillende dingen en ziet de borrelplank er super kleurrijk uit!

View post on Instagram
 

Borrelplank vol met zoetigheid

Mocht je echt een zoetekauw zijn, dan is deze lekkere borrelplank inspiratie met alleen maar zoete lekkernijen echt iets voor jou! Op een zoete borrelplank horen vooral donuts, chocolaatjes, koekjes en roze popcorn, want zo blijft jouw borrelplank helemaal in een happy pink thema! Het leuke aan een zoete borrelplank is dat je het kunt gebruiken voor een high tea, een birthday party of toch een lekkere borrel met jouw vriendinnen. Wij weten zeker dat jouw besties nog nooit zo een borrelplank hebben gezien!

Delicious tip: Leg ook lekkere brownies op de borrelplank en gebruik dan vooral de brownies die binnen twee minuten klaar zijn uit een eerder artikel. Dat scheelt namelijk heel veel tijd, girl!

View post on Instagram
 

Borrelplank met tapas hapjes

We love tapas en hoe leuk is het om een borrelplank vol met die lekkere hapjes te maken. Voor een borrelplank met tapas is het enige wat je moet doen jouw fave tapas hapjes uit de supermarkt scoren. Hierbij kun je denken aan lekkere hammetjes, olijven en garnaaltjes, misschien is het leuk om aan je tapas borrelplank ook broodjes met kruidenkaas toe te voegen en voilà je bent klaar

 

Nog niet genoeg inspiratie voor een lekkere borrel plank gekregen? Dan kun je altijd eindeloos variëren met hapjes die jij het allerlekkerste vindt of je gooit onze borrelplank ideeën door elkaar. Wedden dat daar iets lekkers uit komt!

View post on Instagram
 

Beeld: I Stock

Must reads 👀