Food

5 x recepten met avocado waarbij het water je in de mond loopt

Wij kunnen niet genoeg krijgen van avocado en zoeken bij iedere maaltijd ook een excuus om het te kunnen eten. Heb jij hier ook last van? Dan hebben wij voor jouw vijf lekkere recepten met avocado op een rijtje gezet!

Avocado recepten met sushi

Bestel jij ook bijna ieder weekend sushi met avocado? Dan is dit recept echt iets voor jou. Dit weekend hoef je niet te wachten tot de bezorger eindelijk bij jou thuiskomt, want je kunt deze sushi super makkelijk zelf maken! Het enige wat je nodig hebt is sushi rijst, avocado, zeewier, wasabi pasta en klaar is kees! Mocht je er nou echt niet uitkomen? Check dan deze tutorial waar alles rustig uit wordt gelegd!

View post on Instagram
 

 

 

Brownie recepten met avocado

Brownies zijn yummy, maar hoe lekker zou het zijn als er avocado aan zou worden toegevoegd?  Met dit recept creëer je binnen no time een super lekkere snack met onze fave vrucht. Voor een brownies met avocado heb je maple siroop, suiker, eieren, vanille extract, baking soda, bloem, ongezoete cacao, zout en chocolate chips nodig. Dat klinkt best lastig, maar met een beetje gevoel zou het moeten lukken, girl!

View post on Instagram
 

Avocado crème soep recepten 

Wij zijn obsessed met lekkere crème soepjes, maar van een avocado crème soep hadden wij nog nooit gehoord! Dit soepje is super makkelijk te bereiden en zo klaar. Het enige wat je nodig hebt om dit heerlijke soepje op tafel te zetten is citroensap, avocado, yoghurt, groentebouillon, knoflook, olijfolie en een beetje peper en zout. Easy peasy, right?

View post on Instagram
 

Avocado smoothie recepten

Begin de dag goed met een avocado smoothie. Een smoothie is niet alleen lekker, maar ook nog eens mega gezond omdat het vol zit met vezels en stukken vitamines. Om een avocado smoothie te bereiden heb je komkommer, een groene appel, gember, honing en of course avocado nodig. Maak jouw drankje Instagram worthy door een mooi smoothie glas te shoppen. Wedden dat jouw foto meer likes than usual krijgt?

 
View post on Instagram
 

 

Avocado spread recepten

Last but zeker not least, hoort avocado spread ook in ons rijtje thuis. Avocado spread is super lekker en kun je oneindig combineren met smaken. Om avocado spread te kunnen maken heb je citroen, peper, zout, komijnzaad en avocado nodig. Om jouw broodje avocado spread nog lekkerder te maken kun je er een spiegeleitje bakken en chilivlokken gebruiken. Yummy, het water loopt ons al in de mond!

View post on Instagram
 

Bron: Lidl.nl /eatsmarter.com / onehungrybunny.com / culy.nl / voedzaamensnel.nl

Must reads 👀